Könyvelőket kérdeznék, akik nem munkahelyen, hanem magánvállalkozásban könyvelnek. Hogyan oldottátok meg a szülés utáni helyettesítést? Főleg ha mondjuk az első félévben, a zárási időszakban szültetek?
Ki helyettesített titeket a munkában azalatt az első pár hónap alatt, ki végezte a könyvelést és a bevallásokat, és ki tartotta a kapcsolatot az ügyfelekkel? Ha másik könyvelőhöz irányítottátok őket (pl. egyéni vállalkozókat), akkor később visszajöttek, vagy maradtak az újnál?
Január elején fogok szülni, és nem szeretném elveszíteni az ügyfeleket.
Értem. Köszi a választ, ez is segítség, hogy nagyjából akkor 1,5 hónappal lehet számolni. Itthon én is fogok tudni dolgozni, annyival komplikáltabb a helyzet, hogy pont január elején szülök, így a február 25-ös e.v. zárást esélytelen, hogy én készítsem el. Pedig 10-en vannak csak, nem is nagyok, de ahogy olvastam, az első 6 hét a túlélésről szól. Majd megkérek valakit, hogy - pénzért - segítsen.
Ha van még valakinek tapasztalata, szívesen fogadom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!