A futás tényleg vastagítja a combokat?
Én úgy hallottam a futás zsírégető, ellenben a kerékpározás az, ami izmosít.
Egy nőismerősömet mikor nyár végén láttam, észrevettem vastagabb lett a combja, mikor kérdeztem mitől lett ilyen izmos, azt mondta egész nyáron biciklizett.
Kb. 4000 km-rel es 14 felmaratonnal a hatam mogott magabiztosan mondhatom, a futas nem vastagitja a combokat. De nem is vekonyitja, ahogy te remeled.
Persze, fogyni fogsz, de ha hosszabb idon keresztuk futsz, akkor az izmok ahhoz fognak alkalmazkodni. Ha megnezed a hosszutav futokat, mindnek alacsony a testzsir szazaleka, de nem piszkafa a labuk: [link]
Nade, ezek professzionalis sportolok, ne hozzajuk merd magad. Annyit ugysem tudsz futni, hogy igy nezz ki. Egy kis fogyokuras mozgassal elegethetsz valamennyi kaloriat, de azzal nem sokra mesz, ha kozben sokat eszel. Piszkafa labaid a koplalastol lesznek, ha futsz, ha nem.
A futastol nem lesz se vekony se vasag a labad, ha az, amit eszel nem tamogatja a celt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!