A futás tényleg vastagítja a combokat?
Ha ennyire mindegy, miből fogysz, akkor koplalj, hagyd csak, hadd bontsa csak le a szervezeted az izmaidat is... Persze ebben az esetben mozogni se mozogj, nehogy már véletlenül még netalán izmot építs a combjaidra.
Elég, ha otthon üldögélsz és egész nap csak citromos vizet iszogatsz, ezt csináld jó sokáig, akkor majd vékony lesz mindened...
Istenem, először talán meg kéne érteni, hogy működik az emberi test. Minimális anatómiai tudás azért nem ártana, mielőtt kicsapod a hisztit, hogy márpedig neked vékony combok kellenek...
Ahhoz, hogy "vastagodjon", magyarán formásodjon, megerőltető izommunka kell. Megnyugodhatsz, szinte teljesen kizárt, hogy te valaha is túl izmos, vagy vastag - vagy bármi "borzadály" - legyél. A futás meg a biciklizés kardio, amitől csak lemegy a zsír, de mindenhonnan (alkatfüggő honnan először és milyen mértékben). Se mell, se fenék - egyszóval deszka alak. Ilyen vékony lehetsz, de lehet, hogy e mellé löttyedt is... Mellesleg nem egészséges. Csak mondom.
(Szóval hiába válaszoltam a kérdésedre, egyet kell értsek azokkal, akik nem bátorítanak téged... :/)
Nem megyek semmiféle péntek esti buliba, képzeld. Egyszerűen fogyni akarok, és szerintem senkinek semmi köze hozzá, hogy miért és honnan.
Segítséget vártam, de valahogy nem lep meg, hogy ezen az oldalon csak agyatlanok tudnak beszólogatni.
#15: Szerintem én mondtam valamit... De mindegy.
#16: Én is mondtam, hogy nincs helyi zsírégetés... Viszont a kérdezőt még mindig nem érdekli az egészség, csak a külsőségek!
Le vagyok pontozva, közben meg el sincs olvasva a válaszom. :D
konditermet ajánlani egy ekkora tudatlannak?
ha az ő fajtája lemegy a terembe a súlyzókhoz akkor sem nyúlna ha fegyvert tartanának a fejéhez.
ő tipikusan az a fajta lenne akinek a konditerem a nulla intenzitású szobakerékpározás,esetleg lépcsőző gép megtoldva fél óra pinatárogató gépezéssel.
"pinatárogató gép" jesszusom, előző :D
Kérdező, ne aggódj, a futástól nem igazán fogsz megizmosodni, zsír fog lemenni (a genetikádnak megfelelően mindenhonnan) ha rendben van az étkezés.
de ha neked vékonyság kell, és nem fitt, formás szeretnél lenni, akkor inkább diétázz.. egyél egészségesen, de kevesebbet. d az is lehet, hogy olyan alkat vagy, akinek akkor menne csak le a zsír a combjáról, amikor a felsőteste már csont sovány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!