Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A futás tényleg vastagítja a...

A futás tényleg vastagítja a combokat?

Figyelt kérdés
Mindenképp vékonyabb combokat szeretnék, ezért elkezdtem futni. A családom viszont folyamatosan piszkál, hogy bolond vagyok, attól csak még vastagabb lesz... Tényleg így van?

2015. júl. 30. 19:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
38%
Akkor koplalj te agyatlan.
2015. júl. 30. 21:10
 12/22 anonim válasza:
54%

Ha ennyire mindegy, miből fogysz, akkor koplalj, hagyd csak, hadd bontsa csak le a szervezeted az izmaidat is... Persze ebben az esetben mozogni se mozogj, nehogy már véletlenül még netalán izmot építs a combjaidra.

Elég, ha otthon üldögélsz és egész nap csak citromos vizet iszogatsz, ezt csináld jó sokáig, akkor majd vékony lesz mindened...

Istenem, először talán meg kéne érteni, hogy működik az emberi test. Minimális anatómiai tudás azért nem ártana, mielőtt kicsapod a hisztit, hogy márpedig neked vékony combok kellenek...

2015. júl. 30. 21:12
 13/22 anonim ***** válasza:
92%

Ahhoz, hogy "vastagodjon", magyarán formásodjon, megerőltető izommunka kell. Megnyugodhatsz, szinte teljesen kizárt, hogy te valaha is túl izmos, vagy vastag - vagy bármi "borzadály" - legyél. A futás meg a biciklizés kardio, amitől csak lemegy a zsír, de mindenhonnan (alkatfüggő honnan először és milyen mértékben). Se mell, se fenék - egyszóval deszka alak. Ilyen vékony lehetsz, de lehet, hogy e mellé löttyedt is... Mellesleg nem egészséges. Csak mondom.

(Szóval hiába válaszoltam a kérdésedre, egyet kell értsek azokkal, akik nem bátorítanak téged... :/)

2015. júl. 30. 21:18
 14/22 anonim ***** válasza:
63%
Ne bántsátok szegényt, úgy is felesleges, a péntek esti bulira már úgy se fog semmire se emlékezni :D
2015. júl. 30. 21:33
 15/22 A kérdező kommentje:

Nem megyek semmiféle péntek esti buliba, képzeld. Egyszerűen fogyni akarok, és szerintem senkinek semmi köze hozzá, hogy miért és honnan.

Segítséget vártam, de valahogy nem lep meg, hogy ezen az oldalon csak agyatlanok tudnak beszólogatni.

2015. júl. 30. 22:37
 16/22 anonim válasza:
37%
Mindenki hülyeséget ir... Helyi zsirégetés nem létezik! Futhadsz, sprintelhetsz, ütögetheted a combod, vádlid, de nem lesz se vékonyabb se vastagabb! Egyett tehetsz, az pedig a kaja betartása! Megfelelő fehérje, szénhidrát, rostok, vitaminok, zsirok étkezése minden nap! És akkor utána jöhet a többi a konditerem vagy a futás... Én a konditermet ajánlom mert ott mindent megmozgatsz. Annyit mondok, hogy shopbuilder.hu ott megtalálsz mindent ami neked szükséges, a helyes táplálkozásról, mozgásról stb... Ne itélj el, hogy "gyúrós" oldalt küldök de hidd el nem beszélek butaságot. És a sok okos aki ilyen olyan diétával, koplalással akar lefogyni, annak hajrá! Szépen tönreteszi a szervezetét. És akkor itt jön a kérdés, hogy kik a buták a "gyurmákok"? akik helyesen táplalkoznak és mellette jó fizikummal rendelkeznek? Szerintem forditva van... Szóval kattints az oldalra és töltsd le a "sárga kapszulát", a "gyors izomnövekedés aranyszabályait" vagy "amit a zsiregetésről tudnod kell" e-bookot. Hajrá
2015. júl. 30. 23:56
 17/22 anonim ***** válasza:
48%

#15: Szerintem én mondtam valamit... De mindegy.

#16: Én is mondtam, hogy nincs helyi zsírégetés... Viszont a kérdezőt még mindig nem érdekli az egészség, csak a külsőségek!

Le vagyok pontozva, közben meg el sincs olvasva a válaszom. :D

2015. júl. 31. 00:11
 18/22 anonim ***** válasza:
55%

konditermet ajánlani egy ekkora tudatlannak?

ha az ő fajtája lemegy a terembe a súlyzókhoz akkor sem nyúlna ha fegyvert tartanának a fejéhez.

ő tipikusan az a fajta lenne akinek a konditerem a nulla intenzitású szobakerékpározás,esetleg lépcsőző gép megtoldva fél óra pinatárogató gépezéssel.

2015. júl. 31. 01:40
 19/22 anonim ***** válasza:

"pinatárogató gép" jesszusom, előző :D

Kérdező, ne aggódj, a futástól nem igazán fogsz megizmosodni, zsír fog lemenni (a genetikádnak megfelelően mindenhonnan) ha rendben van az étkezés.

de ha neked vékonyság kell, és nem fitt, formás szeretnél lenni, akkor inkább diétázz.. egyél egészségesen, de kevesebbet. d az is lehet, hogy olyan alkat vagy, akinek akkor menne csak le a zsír a combjáról, amikor a felsőteste már csont sovány.

2015. júl. 31. 12:07
 20/22 anonim válasza:
én saját tapasztalatból mondom, hogy amikor elkezdtem futni a combom nem lett vastagabb, csak a zsir helyett jobban izom látszódott rajta...egyedül akkor jött a változás, amikor megváltoztattam az étkezési szokásaim, akkor szálkás formás combom lett...vékonyabb és izmosabb mint előtte...de nem esztelenül éheztem, hanem egészséges dolgokat próbáltam csak enni...
2015. júl. 31. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!