A futás tényleg vastagítja a combokat?
Inkább a vádli az, ami megvastagszik, hiszen azon alapból kevesebb zsír van, mint a combon, ezért még szembetűnőbb. A combról előbb a zsír megy le, és futástól nem is annyira erősödik, hogy húde izmos és vastag legyen.
De érzed is, ahogy futsz, hogy inkább a vádlid az, amin jobban "dolgozol" közben. :)
Fuss vagy kerékpározz nyugodtan, nem lesz vastagabb a lábad...
Az izomtömeg növeléshez rengeteg kalóriát kell bevinni, kis szériás nagy súlyos edzéseket kell végezni.
pl nagy súllyal kis szériával gugolni.
Ezek kardio edzések, lemegy a zsír, (ha a kajára is figyelsz) Ha még jobban figyelsz a kajára, akkor pedig le is szálkásodik.
Mondjuk a leírásod alapján nem tűnsz túl kitartónak. Inkább gyenge jellemnek, akarat nélkül...
Eleve milyen motiváció az, hogy vékonyabb lábakat akarsz...
Nem tehetek róla, nekem akkor is a vékony tetszik. Nem mindegy, mi a motiváció? Nem azt kértem, hogy minősítsétek a célomat, hanem csak megkérdeztem, nem fog-e a futástól vastagodni a lábam. Ha igen, akkor más sport után nézek inkább.
Mert én VÉKONY lábakat akarok. Mindenkinek más tetszik. Nekem a vékonyság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!