Futás vastagítja a combot? (többi lent)
Figyelt kérdés
Heti 3-4x futok,főleg edzőtermi futópadon (ne írjátok,hogy menjek szabadba..),14-16 km-t. Emiatt izmosodott is már,de ettől nagyon vastag lesz egy idő után? Mert amúgy vékony vagyok..2013. márc. 27. 21:23
1/9 anonim válasza:
Nem... már az is csoda hogy "izmosodsz", bár ezt is erősen kétlem. A futás nem alkalmas izomtömegnövelésre, max a sprint.
2/9 A kérdező kommentje:
De,mióta (kb. 1 éve) elkezdtem,izmosabb lett,meg futás mellett más gyakorlatot is csinálok,de ez a fő része.
Valakik még?Tapasztalatok??:)
2013. márc. 27. 21:39
3/9 poiu válasza:
Nem fog vastagodni. Izmosodás rendben, lehet hogy feszesebb és lement róla egy kis háj, jobban látszik. 14-16 km futás kifejezetten szálkásít.
4/9 anonim válasza:
Nekem a bmx-től a testemhez képest nagyon vastag a combom...
5/9 anonim válasza:
Valószínűleg nem izmosodott, hanem a zsír ment le róla, és jobban kirajzolódnak az izmok. Sima monoton futástól nem lesz izmosabb a lábad, intervallumos sprinttől már esetleg.
Szóval nem, a sima futás nem vastagítja.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!:)
Még aki tud,írhat(na)!^^
2013. márc. 28. 13:37
8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó,gratulálok az "értelmes" válaszodhoz.
2013. márc. 30. 18:27
9/9 anonim válasza:
Hány vastag combú futót láttál már? Nekem csak ennyi kérdésem lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!