Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrázok, de ez mellett...

Fogyókúrázok, de ez mellett futok és ugye a futás vastagítja a combokat, akkor még is hogyan fogyjak le combrol?

Figyelt kérdés
diétám van étrend ugy étkezem mellette futok biciklizem ...még is ugy tudok a futás vastagítja a combokat de én vékonyítani akarom:SS akkor ne fussak ? vagy mit csináljak?:O megőrít....
2013. júl. 2. 22:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Mutass egy ember a bolygón akinek a futástól izmos lett a lába , nézni kéne az olimpiát ,főleg a futóversenyeket
2013. júl. 2. 22:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Az izmokért kőkeményen melózni kell. Az izomtól vastag combokért akár évekig. Szóval ne izgulj, a sporttól nem lesz még egy darabig vastag lábad.
2013. júl. 2. 22:52
 3/4 anonim ***** válasza:
mindenképpen étkezz egészségesen, mellőzd a sok szénhidrátot. egyébként nézd, helyi fogyás nincsen (bár ezt gondolom te is tudod), szóval arra, hogy csak combból fogyj, nincs esélyed. a futástól nem lesznek vödörlábaid, ha kicsit izmosabb, de feszes, az még mindig jobb, mintha löttyedt lenne, nem? szóval nyugodtan fuss. én is futok 4 éve, mégis vékonynak mondhatóak a lábaim.
2013. júl. 2. 22:52
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem szénhidrátcsökkentéstől lehet a legeredményesebben fogyni,így én ezt ajánlanám,személyes tapasztalatok alapján is
2013. júl. 2. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!