Sulyproblema, tinikent (? )
16 eves lany vagyok,168 cm es 73 kg.
Minel tobbet szeretnek vesziteni a sulyombol nyar vegeig. Milyen mozgast ajanlotok?(futas kizarva,nincs normalis ut) es mit egyek/ne egyek?(konkret etelekre vagyok kivancsi)
Nem iteljetek el:(
Az, hogy nincs normális út, azon mit értesz? Föld úton is lehet futni, akárcsak betonon (igaz, ezen azért rosszabb egy picivel).
Futáson kívül, úszás, biciklizés, neten keress tornavideókat (pl. én ezt a két oldalt használom [link] [link] Minimum 30 perc intenzív mozgás, kardió és aerob edzés, heti 3-szor legalább. Nincs helyi zsírégetés! Az izomerősítő gyakorlatok nem égetnek zsírt, pl. has, comb, fenék izomerősítők, csak az izmodat erősítik. Az aerob és kardiók égetik a zsírt. Végezd a tornagyakorlatokat súllyal és súly nélkül egyaránt.
Kerüld a sok szénhidrátot főleg este (köretből egyél csak minimálisat), kerüld a cukros üdítőket, az édességeket, a péksütiket, a fehér kenyeret.
Folduton nem szeretek, faj ott a terdem.
Masodik koszonom:)
Utolso:es akkor mit egyek?
de a földút puhább mint a beton szóval jobb a térdednek nem? a futás a leghatékonyabb zsírégető mozgás, helyette csinálhatsz más kardiót pl kerékpározás, úszás
egyél húst zöldségekkel és gyümölcsöt, reggelire pl tojást, zabpelyhet
kerüld a fehér péksüteményeket, cukros üdítőket, csokikat.. de azért néha-néha keveset egyél belőlük, nem szabad beleőrülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!