Súlyprobléma valami jo fogyókúra?
Figyelt kérdés
Már próbálkoztam olyannal hogy 6 után nem eszek de sajna,a zsíros kaja még ott volt mert nem fognak külön ételt készíteni.13 éves vagyok 150cm 54 kg:(( Hát hízásom akkor kezdödött el mikor rángatógörcs miatt 10 évesen kórházba kerültem majd ott infúzióval telenyomtak innentől szedtem fel a kilókat.Mikor korházba kerultem 48kg voltam asszem vagy kevesebb nem tudom pontosan már rég volt 40vmennyi de a lényeg h most vok 13 éves és itt van 54 kg vagyok.Ha valaki tud valami jó ötletet ha kell lehet megtudnám oldani a külön kaját mert ám nem akadályozzák nekem a fogyást anyum is ugyanugy el van hizva szoval biztos nem banna ha kulon kajat csinalna.Én ha letudnál adni 6 kilót az nekem hatalmas öröm lenne idegesitő már a lógó hasam és a ....-em.Kérlek segítsetek!2011. nov. 22. 19:49
1/2 A kérdező kommentje:
Jah és még próbálkoztam kondival is ami nem is volt rosssz egyszerre letudtam adni 0.4kg-t ami szuper volt de más nappra mikor mentem nekikezdeni a kondinak vagy ugyanannyi voltam vagy több.
2011. nov. 22. 19:53
2/2 anonim válasza:
elso soron 13 evesen 54kg nem a vilag vege, meg fejlodk a tested, nohetsz, vekonyodhatsz..ne aggodj..Az elején azt irtad, hogy nem csinalnak neked kulon kajat, h ne edd a zsirosat, a vegere meg mar azt irod, hogy keszitenének kulon kajat..na most akkor dontsd el..!! Attol meg hogy anyukad nem foz neked kulon(egyaltalan meg kerted ot erre?), azert meg te tudnal merteket tartani kajalasba, ha csak fel tanyer etelt eszed meg, maris kevesebb kaloriatt vittel be a szervezetedbe..amit a kondizasrol irtal , szoval az ember egy nap alatt nem fogy vagy hizik, napi sulyingadozas 1kg normalis, mert az etel benne van a beleidben és az is nyomja a merleget, reggelente mérd magad mindig, akkor van realisabb kép, de azt is eleg egy heten egyszer van 2hetente, en csak havonta szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!