BELSŐ COMBRA fogyókúra mellett milyen torna, sport ajánlott?
elfekszel az oldaladra, alkarodon támaszkodsz. felül lévő lábadat felhúzod magad elé, 90°-os szögben álljon a testedhez a combod, és ennyire hajlítsd be a térdedet is.
az alul lévő lábad legyen nyújtva, emeld el a földtől, vidd hátra amennyire tudod, és anélkül hogy letennéd apró, de nem kapkodó mozdulatokkal emelgesd. kb. az elmozdulás 2-3 cm, nem kell több. így csináld 100-asával, mindkét lábra. ha valamiért nagyon könnyű egy 100-as szett, akkor felvehetsz egy lábsúlyt, de elvileg megterhelőnek kéne lennie.
a medencéd legyen előrebillentett helyzetben, ez lehet kicsit nehezíti, de figyelj oda rá (így kevésbé tudod hátra vinni a lábad).
Köszönöm szépen a választ Aczél.
Kipróbálom,vannak 1 kg-os bokasúlyaim :)
Felfogtuk,hogy nincs helyi fogyás,de írtam,hogy fogyókúrázok is.Nincs rajtam nagy felesleg,de azt az 5-6 kg szeretném leadni.
Mellesleg rendszeresen futok és Rubint Réka dvd-zni is szoktam,de ezek nem használtak eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!