A sétálás mint fogyókúra mellé sport elég? Vagy nem ér semmit? Nem gyorsgyaloglás, hanem sima séta.
még egy ilyen szánalmas nőt mint te...jó nagy lusta dög lehetsz.......
amugy nem elég,sőt az esti zuhanyzás se az meg a főzés meg semmii.:)
Napi 1-2 óra séta az tökéletes, de mellette mondjuk megcsinálhatnál kezdetben 10 felülés, 10-10 lábemelés, 10 guggolás, aztán mondjuk hetente növelhetnéd 10-zel a mennyiséget (2. héten 20 mindenből).
Ha szebb idő lesz, ú.é. tavasszal, elmehetnél futni :) Én is nehezen szántam rá magam először, most meg voltam a maratonon :D
Szóval csak séta nem megy, de jobb mint a semmi. Fogyáshoz viszont nem elég.
szia! az első válaszoló biztos egy fitti 50 kilós valaki aki napi 10 km-t futkorászik könnyedén.
Nekem az orvos mondta, hogy súlyomból adódóan ne is merjek futni mert csak az izületeimet teszem tönkre. szóval sétálgass nyugodtan aztán ha érzed hogy megy a gyors séta majd a kocogás végül a futás akkr szép fokozatosan mehetnek azok is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!