Fogyókúra, de hogyan kezdjem el?
Nagyon szeretnék lefogyni bár gondolom ezzel még rajtam kívűl vannak így páran.84kilo vagyok és 170centi.
Igazából először a hasamról szeretnék fogyni és minél előbb.
Ötletek irjatok légyszi h h kezdhetnék neki,vagy nektek mi volt az ami bevált.
köszönöm:)!
lifetilt.blog.hu
ezt olvasgasd A-tól Z-ig
magyarul egy váltást kell belevinni az életedbe, többek között kevesebb sz.art enni, és lehetőleg többet mozogni (bár lehet most is sokat edzel, ez nem feltétlen függ össze a testzsíroddal).
a fehérjediétánál ott a becsapós, hogy ha tényleg akármennyi húst ennél, akkor elhíznál. hát hogy a viharba ne? az más kérdés, hogy ha figyelsz hogy ne egyét TÚL sokat, és a hús még jól laktat is, akkor végeredményben tényleg jó lehet.
Nemcsak hogy a többség tapasztalata, ez bilógiai tény, genetikailag kódolt, hogy ki hova hízik, én pasi létemre a seggemre és a hasamra, combomra hízok , a karomra, kezemre, újjaimra még akkor sem, amikor 95 kg voltam 163 cm hez és zsíros...., persze ez a múlt szerencsére. Tehát helyi zsírégetés nincs, ezt el kell fogadnod sajnos, viszont jó hír hogy ha már a kényes területen sincs, akkor biztos hogy baromi jó a dolog, mert az azt jelenti, hogy sehol sincs sok testzsír rajtad.
Nincs forgyókúra, mert a kúra szó már megától is csak egy időszakor jelől "kúra" mert ok, rááálsz egy jó kajára, még mozogsz is , fogsz, és aztán?! vissz a mekis kaja, pacal stb stb.... (most ide azt képzeld amit ettél és ami miatt elhíztál - egyébként biológiaialag a kövér emberek nem túl hanem ALULtápláltak bármilyen hihetetlen is), életmódváltás a titka mindennek! ;-) ha kell drasztikusan , egyik napról a másikra, személyiségfüggő, pl én speciel eléggé utálok fokozatosan változni, vagy nagyon és gyorsan, vagy sehogy, egyik napról a másikra kidobtam az összes, listet, cukrot és sót a lakásból, azóta nem is volt egy gramm sem egyikből sem itthon, ennek már 7 éve :-)
"Ne hallgasd meg a hülye tanácsokat!"
és gyakorlatilag csak egy valaki írt hülyeséget, és az sem volt mennybolt repesztően nagy baromság.
amúgy nem felháborodás volt, inkább csak olyan hangzatos.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!