Cappy 100%-os narancslét lehet inni fogyókúra alatt?
Én személy szerint nem pazarolnám rá a kalóriát. Ha már kalória akkor inkább lenyomnék egy kakaóscsigát. De ha te annyira odavagy érte mint én a csigáért akkor nyugodtan igyad.
Én úgy vagyok vele hogy valahogy utálon innivalóra pocsékolni a kcalt,inkább light kóla.
(az egészségesség megszállottjai inkább most tartsák magukban a véleményüket mert itt fogyiról van szó!)
ihatod a 100%-os gyümölcslevet,de csak délelőtt.
egészséges is,és ha csak délelőtt kortyolgatod,le tudod mozogni simán.ja,és egészségesebb mint a kakaóscsiga meg a light cola, ugye,azért ez sem mellékes..
"le tudod mozogni" :D ez mókás volt.
mert ha este iszod, akkor biztos narancsbőr lesz.. ^^
gyümölcs leve, olyan fenntartásokkal lehet fogyasztani, mint a gyümölcsöt. 100%-os gyümölcslé sűrítményből, semmi adalék nincs benne.
úgy értettem,hogy az általa bevitt felesleges kalóriát tudja lemozogni.
de örülök,hogy derűs másodperceket okoztam.:D
lehet a gyümölccsel bevitt energiát feleslegesnek nevezni..
de lényegében ez az x kcal-t beviszünk, és ezt a nap hátralevő részében még lemozoghatjuk témát tartom érdekesnek. meg ezért este nem eszünk a csirkéhez rizst. de ha úgy is "lemozogja", akkor miért ne igya este? :)
nem hülye kötözködés, tényleg ki szeretnék hozni majd valamit a végére :)
Rá van írva, hogy egy liter 1950 KJ / 460 Kcal). (100 ml-re van írva rajta, csak beszoroztam.) És a cukortartalma 109 g. Az 11 deka cukor. 1 litertben. Nem is értem...
Az előbb benyakaltam egyet, úgy itatja magát, és most bevittem 11 deka cukrot. Az hány evőkanál? Te jó ég.. :D
Szerintem ez válasz a kérdésedre. Ez válasz a kérdésedre? :)
Inkább zöldséglevet igyál, abban nincs annyi cukor. Céklalé pl. De a legjobb a fordítottozmózisos szűrésű tiszta víz, az méregtelenít is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!