Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek fogynom kellene?

Szerintetek fogynom kellene?

Figyelt kérdés
176 cm vagyok és 77kg. Szerintetek fogynom kellene. Ha igen,akkor milyen fogyókúrát ajánlotok? 14/L

2015. máj. 25. 21:19
 1/6 A kérdező kommentje:
*?
2015. máj. 25. 21:24
 2/6 anonim válasza:
Soknak tunik, de ezek csak szamok. Allj a tukor ele es ott tisztan latod, hogy van e rajtad felesleg, tegyel ki kepet is h tobbet tudjunk segiteni..!
2015. máj. 25. 21:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Egy picit kéne csak fogynod.Kb.66kg-nak kéne lenned.Egyél minden nap friss zöldséget, , gyümölcsöt.Igyál sokat.Fehér kenyér helyett egyél teljes kiörlésüt.Ne egyél csokit.

De mozgást se feled el.Legalább két naponta 45perc mozgás.Séta, futás bármi.

2015. máj. 25. 21:48
 4/6 anonim válasza:

Itt ki tudod számolni a test tömeg indexedet:

[link]

éppen a határon vagy, majdnem túlsúlyosnak számítasz, de azért ideálisabb lenne leadni pár kilót. 14 évesen inkább sportolj valamit, amit szeretsz, és ne fogyókúrázz. Persze ha kerülöd az egészségtelen, cukros dolgokat (üdítők, sütemények stb) és a műkajákat (gyorséttermi kaják, készételek) az persze hasznos lenne.

2015. máj. 25. 22:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez a bmi gagyi. Azt írja túlsúlyos vagyok, közbe meg full szálkás és izmos vagyok
2015. máj. 25. 23:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Csini lehetsz *-*
2015. máj. 26. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!