Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 14 eves vagyok,163cm es 51kg,...

14 eves vagyok,163cm es 51kg, mennyit kene fogynom?

Figyelt kérdés
Szerintem kellene fogynom egy keveset kb 2-3kg-ot, szerintetek? Es az lenne meg a kerdesem, hogy le tudok adni ennyit 2 het alatt?Es, hogy ha van egy nagyon enyhe narancsbor a combomon es a fenekemen, akkor azt el lehet tuntetni ennyi ido alatt, ha nem eszem sok zsiros kajat, sok vizet iszom, minden nap futok es minden nap megcsinalom Rubint Reka edzogyakorlatait? Tudnatok valamit ajanlani, hogy tudnam eltunetni mas modon a narancsbort, es, hogy fogyjak le 2 het alatt 2 kg-t? Normalis valaszokat nagyon nagyon megkoszonnek:) (bocsi, nincs ekezetem:/)
2015. máj. 6. 19:17
 1/4 schocko ***** válasza:
Nagyobb gondod az életben sose legyen...olvass valami jó könyvet, a külsőség nem minden, rajtad kívül senkinek nem számít 2 kg mínusz, s a narancsbőr se...
2015. máj. 6. 19:43
 2/4 anonim ***** válasza:

A súlyod a magasságodhoz teljesen TÖKÉLETES!!! Felesleges fogynod, inkább izmosíts, de a fogyókúrát felejtsd el!!!

2 hét alatt meg csodát nem várhatsz!

Figyelj az étkezésedre, kerüld a szénhidrátot (főleg este), a cukros kajákat és italokat, meg mindent kerülj, ami egészségtelen.

Mozogj rendszeresen, tornázz súlyokkal, a neten egy csomó fenékizmosító gyakorlat van.

2015. máj. 6. 20:55
 3/4 anonim válasza:

Narancsbőr az nem attol van mert fogynod kell.Az egy öröklött hajlam.Lehet rajta javitani de ha keveset iszol ugyanugy elojon.Lattam én mar 90kgos lanyt narancsbőr nélkul mikor én 60kg voltam és nagyon narancsboros. Most sajna mégtöbb vagyok,de ezen valtoztatni készulok,viszont nincs vagyis szinte nem is latszik a narancsbőröm.Hogy mi valtozott?Terhes lettem majd szultem.A terhesek s friss anyukák rengeteget isznak.Igy én ugy gondolom hogy ez a fő ellenszere illetve az étrendemből kihagyom a szemetet,és mozgas.Rengeteget mozgok terhesen is és most a gyerek után(1éves) .Ha nem lennék 80kg siman felvenném a szűk rucikat amiket régen a narancsbőr miatt nem mertem.

Remélem hamar a régi formámat hozom majd.Te is igyál sokat(napi2-3oter viz minimum) ne egyél gyorskajákat,sok csokit,uditőt stb....A narancsbőr elleni krémek nem rosszak de nem tuntetik el teljesen.Valoban picit javitanak a helyzeten.A mozgással étrendel és a vizzel szerintem hatásos.De nem 2hét alatt.

2015. máj. 7. 12:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:) es a narancsbor tenyleg alig latszik, csak fenyben meg ilyesmik, vagyis csak az latszik, hogy kialakuloban van, es nem akarom, hogy tovabb fajuljon:(
2015. máj. 8. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!