Én egy 13 éves 150cm és 54 kilós lány vagyok. Szerintetek ez normális? Kövér lennék? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Na....150cm vagyok és 54 kiló! Táncolok és esténként nyújtok...mozgok stb... néha Rubint Réka néha pilates néha meg csak magamtol...este kb. 1-1,5 órát mozgok 2órát min. Táncolok... este diót eszek ha megehezem de valahogy nem bírok fogyni pedig ha nem fogyok le akkor nem tancolhatok elöl. :c Mi lehet a baj? Ha hetente 2xszeri hanytatas megárt Ha elkezdem?? Segitsetek nekem lécci !! Lehet a kevés folyadék bevitel miatt van ez? Előre is köszi <32015. febr. 11. 21:47
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és nagyon hajlékony vagyok...szinte már guminő !!!
2015. febr. 11. 21:56
2/5 anonim válasza:
Növésben vagy, most nőiesedik a tested, ne hánytasd magad, rámegy az egészséged. Csak mozogj tovább. Napi 2 liter folyadék kellene, lehetőleg víz, gyümölcslé, levesek, de ne szénsavas cukros vackok.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) amúgy eleve nem nagyon szeretem a cukros vackokat de megpróbálok jobban odafigyelni ;) Köszi !!
2015. febr. 11. 22:43
4/5 anonim válasza:
Már egyetlen hánytatás is káros, az arra van, hogy a véletlenül lenyelt mérgeket eltávolítsa a szervezetből, hogy minél kevesebb szívódhasson fel; nem fogyási módszer.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. febr. 12. 06:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!