Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Dagadékból (belőlem) is lehet...

Dagadékból (belőlem) is lehet egyszer normális alakú lány?

Figyelt kérdés

étrendet tartok+mozgás

most olyan kilátástalan minden

165/80kg

2014. okt. 8. 22:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi en is 165/75 rol fogytam le 165/56-ra 12 eves es azota is tartom a sulyom,szoval nyugi persze h lehetsz vekony:-))

Ne koplalj,edzz,ne igyal szensavas uditoket,rizs csirkevel,valtozatos etelek,kenyer,teszta,cukor meg veletlenul sem:-)))

2014. okt. 8. 22:31
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi.

Hát én ezekre gondoltam, hogy csirke, pulyka, sertés, marha és halhús, tojás, köles, zab, dió, túró, kefir, zöldség, gyümölcs

2014. okt. 8. 22:33
 3/7 anonim válasza:
18%
Adok egy nagyonnagyon jo tippet,figyelj oda a vacsorára nekem a joghurt,zabkása vált be.Este 6után ne egyél,ha van lépcső is meg lift is inkabb lepcso,igyál vizet,nincs chips,csoki meg semmi ilyen undormány és nagyon gyorsan lefogysz.De a legfonotsabb hogy akard anelkul semmi se megy:)Stay Strong
2014. okt. 8. 22:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehetőség mindig van rá.
2014. okt. 8. 22:56
 5/7 anonim válasza:
Már nem azért, de az első mondatnál megrökönyödtem. Ha dagadéknak nevezed magadat, már rossz szerintem. Fel a fejjel! :) És csak akaraterő kérdése minden. Én is "dagadék" voltam, 130kg mellé párosult 175cm. Szóval? :) Csak ugye az változott, hogy elkezdtem dolgozni, fizikai munkát. Több a kedvem a mozgásra is, igazából. 108kg vagyok jelenleg, le szeretném tornázni egészen 80-ig.
2014. okt. 8. 23:08
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem igen, fitneszterembe a gépeket napi 1-2 óra edzésekkel félév alatt látható eredményt érhetsz el.
2014. okt. 9. 07:23
 7/7 anonim válasza:

Lehetséges. Izom és zsír %-ot mérj, és ne súlyt, mert az csalóka. A cél ugyanis nem a fogyás, hanem az izom növesztés (az izom fogja elhasználni a zsírt, amit felhalmoztál). Ha úgy érzed semmi sem változik, akkor nem elég kemény az edzés, és/vagy rossz a hozzá tartozó étrend.

Én most körülbelül így állok: [28/F, 170cm, 70kg, 20% zsír, 41% izom]. 2011 ősz óta edzem, előtte kihagytam 6 évet. Akkor körülbelül 63kg-on álltam. A mostani állapot (20% körüli zsír) nem túl fényes köszönhetően annak, hogy az elmúlt évben kétszer is csoportot váltottam, mert egyikkel sem voltam megelégedve. Vagy gyökerek voltak a csoportban, vagy teljesen esetleges volt, hogy megtartják e az edzést. Végül úgy döntöttem, hogy van annyi tapasztalatom, hogy összeszórjak egy saját edzéstervet, ami egyelőre így néz ki: [kb 10km futás, köredzés összesen 500+ ismétléssel, saját testsúlyos gyakorlatokkal, majd nyújtás]. Ez összesen olyan 1.5 - 2 órát vesz el, és 2 nap pihenőt tartok egy-egy ilyen után. A célom a 15% körüli zsír és 45% körüli izom, ami szerintem teljesen reális még ennyi edzéssel is, ha azt nézem, hogy minden egyes alkalommal egyre többet teljesítek sokkal könnyebben. Ehhez nyilván kell egy jó alap izomzat és egy tűrhető keringés, amiket már összeszedtem az elmúlt 4 évben.

Te valószínűleg még az alap izomzat építésénél vagy és a keringésed fejlesztésénél. Ez az időszak eltarthat akár több évig is attól függően, hogy mennyi időt és energiát vagy hajlandó rászánni, mennyire bírod a fájdalmat, és mennyire vagy kitartó. Ha ezek megvannak, akkor utána már sokkal látványosabban lehet fogyni, mert meglesznek az eszközeid (izom, keringés, gyakorlatok ismerete, edzésterv) arra, hogy rendes edzést csináljál, és elhasználd az évek során felhalmozott zsírt. Nem tudom, hogy jársz e csoportos edzésekre, vagy van e személyi edződ. Azt tudom javasolni, hogy próbálj ki minél többféle edzést, hogy tudjad neked mi az, ami bejön, és mi az, ami nem. Én kezdésnek a súlyzózást tudom javasolni, mert izomtömeg növelésre az az egyik leghatékonyabb edzésforma. Nem kell megijedni tőle, koxolás és irdatlan mennyiségű edzés nélkül nem leszel tőle egy díjbirkózó alkat... A saját testsúlyos edzésformák is baromi jók, főleg a te esetedben, mert 80kg-ról van ugye szó. Pl fekvőtámasz, alkartámasz, hasprés, oldalhas, guggolás, és így tovább... Érdemes keresni egy jó edzőt (csoportos edzésnél aki körbejár, és kijavít, vagy esetleg direktbe személyi edzőt, aki ténylegesen tanult edzéselméletet egyetemen vagy főiskolán, és nem csak egy önjelölt valaki). Ilyet lehet találni edzőtermekben, egyetemen tesi tanszéken, vagy nagy ritkán középiskolában tesi órán. Ha megvan, akkor vagy elkezdesz közösen dolgozni vele, vagy megkéred, hogy csináljon neked egy edzéstervet néhány alapvető gyakorlattal, és tanítsa be, hogy ezeket hogyan kell helyesen kivitelezni. Lehet csatlakozni egyetemi sport szakkörökhöz is, ha úgy érzed, hogy egyedül nem megy. Én pl atlétika szakkörre jártam 2 évig, és elég sokat tanultam ott, de vannak kimondottan fogyás céljából létrehozott csoportok is. Sok sikert a továbbiakban!

2014. okt. 10. 03:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!