Ha 1200 kalória körül diétázom, akkor nem fog raktározni a szervezetem?
Eddig 1000-1200 között ettem, mikor mennyi időm és pénzem volt. Olvasgattam, hogy a szervezet raktároz. Ma olyan laza napot tartottam, szóval figyeltem mit eszem, de engedtem magamnak egy kis jégkrémet is, így 1300 kcal-t ettem meg. Szóval kb ez volt a napirend:
reggeli: 2 tojásos sajtos omlett, 1 szelet rozskenyér
ebéd: zöldségleves, húsoskáposzta
vacsi: héjában sült krumpli teavajjal
napközben: jégkrém 1 pohárral, meg kb 5 dkg párizsi, plusz reggel egy After Eight.
Hangsúlyozom, ez dőzsölős nap volt, szóval ennél egészségesebben eszem hétközben:) Ez volt kb 1300 kalória.
Mellette kedden 2 óra kondi, és szerda 1 óra úszás. Mindenhova gyalog járok, elég sokat sétálok a sulihoz és vissza.
Mennyire fog így raktározni a szervezetem, ha megmaradok 1000-1200 kalória között?
Köszi:) Akkoriban nem számoltam a kalóriákat, hanem csak mindenből keveset, ettem csokit is, szinte minden hétvégén, de abból is keveset.
Na most itt a baj. Már nem tudom, mi a kevés, ezért számolom a kalóriákat. Úgymond segít, hogy mértéket tudjak tartani, és lelkifurdalást kelteni magamban.
Ahogy elnézem te aztán elég magabiztos vagy:)
De nem is baj, legalább senki nem fog letéríteni a fogyás rögös útjáról:)
De remélem, hogy azért egyetértesz velem...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!