Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék 5hét alatt...

Hogyan tudnék 5hét alatt 5kilót lefogyni? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16éves lány vagyok, 175cm és jelenleg 63kiló. A méreteim: 98-67-97. Igazából nem is kg-ot, hanem cm-t szeretnék lefaragni. Elég nehezen megy a fogyás, pedig kondizom is heti háromszor. A 600kalóriás étrenddel megy le gyorsan, de az nem túl egészséges...így megpróbáltam a Cameron Diaz könyvében leírt módszert. Megyegetett, de nem tudom, nem láttam változást csak jobban éreztem magam az egészséges ételtől. Valaki ismer egy olyan diétát, ami egészséges is? Nagyon szeretnék végre olyan formát, amit megálmodtam magamnak. :D

Ja és még annyi, hogy valahogy estére mindig felpuffad egy picit a hasam, ami zavaró, miért lehet? A sok rost miatt vagy?

Oh és legfőképpen a combomat szeretném, hogy kisebb és feszesebb legyen, napi 45perc gyors séta a futógépen levinné? A legvastagabb ponton 65cm, nem tudom mennyinek kéne lennie.

Előre is köszönöm a válaszokat!!

2015. júl. 25. 20:56
 1/7 anonim válasza:

Szerintem teljesen normális testalkatod lehet, ha zavar hogy van rajtad felesleg, max. 2 kg-t adjál le, mert különben az arcodon és a ciciden látszik meg a fogyás - ez viszont szembetűnőbb mint a combod.

Az esti puffadás lehet a délutáni szénhidrátfogyasztásból is (cukor vagy gabona).

Nekem két javaslatom van, 1., ebéd után egyél lájtosabban.

2., óránként egyél meg egy kisebb almát vagy egyharmad kígyóuborkát vagy egy nagyobb paradicsomot. Főétkezéseknél is ezzel kezd, harmadik naptól már kevesebb szénhidrátot fogsz kívánni. (38anyuka175/59)

2015. júl. 25. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Milyen adatokat szeretnél mégis? 175centihet 67 eléggé vékony derék.
2015. júl. 26. 09:27
 3/7 A kérdező kommentje:

Az első válaszolónak köszönöm a tippet. :) Anyu is mindig azt mondja, hogy vigyázzak a fogyókúrákkal nehogy olyan helyekről fogyjak, ahonnan nem kéne. :) Kipóbálom az ubis/almás dolgot.

Második válaszoló: Igazából a combomból szeretnék lefaragni, de a derekamnál olyan 60cm körülit szeretnék.

2015. júl. 26. 16:35
 4/7 anonim ***** válasza:
És van is miből fogynod? Ha nincs 7centi zsír, akkor nem fog menni. De szvsz nem is nézne ki jól, s a melledből tuti menne.
2015. júl. 27. 12:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom, hogy van-e rajtam zsír. Az biztos, hogy a combomon kívül a fenekemnél,ha lépek akkor picit így kimegy oldalra, nem tudom, hogy így érthető-e, de azt szeretném, hogy ne legyen olyan.
2015. júl. 28. 20:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Az az izom...
2015. júl. 29. 07:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem, azt nem hiszem, hogy izom lenne, már azelőtt volt, hogy kondiztam volna viszont egyre kevésbé olyan, amióta edzek.
2015. júl. 29. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!