Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel mennyi idő alatt lehetne...

Asddsa90 kérdése:

Ezzel mennyi idő alatt lehetne lefogyni 5kilót?

Figyelt kérdés

naponta ennék reggelire 1 kiflit (sovány szalámival zöldségekkel)

ebéd az sajna menza de sztem 500-600kcal nem lehet több (leveset nem nagyon ezek)vagy tévedek h annyi kcal?

vacsira salátákat ennék (3-4zöldségből,esetleg kevés sajttal)

2naponta 1órát edzenék sulyzozást különféle gyakorlatok felölés ilyesmik amik hasra jók v mi van valami ötletetek erre? milyen gyakorlatokkal lehet fogyni csipőről és hasról?

14/f

2012. nov. 10. 09:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
17%
A legtutibb ha kiszámolod, mennyi a napi energiaszükségleted. Levonsz belőle pár száz kCal-t és NE egyél este! Mert akkor fogyni fogsz éjjel amíg alszol. Szénhidrátot is hagyd el vagy ha nem tudod, akkor reggel edd. Így mozgás mellett akár 1 de 2 hónap alatt meglesz.
2012. nov. 10. 09:31
 2/11 anonim ***** válasza:
[link] inkább ezek közül választanék
2012. nov. 10. 09:54
 3/11 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat arra lennék kíváncsi h amit leírt az első kérdező azzal napi hány kcal-t lehetne fogyni?
2012. nov. 10. 10:06
 4/11 anonim ***** válasza:

Amit leírt az első az hülyeség.

Nem szabad elhagyni a szénhidrátot, igenis enni kell de reggel és délben. Délután már ne.

Hülyeség, hogy ne egyél este, mert nem fogyni fogsz, hanem éhezni.

De a menza kaja se 500-600kcal az biztos, hiszen 1 evőkanál olaj 100kcal, és a menzán nem spórolnak a zsiradékkal...

Csípőről és hasról fogyni se lehet, sehonnan se lehet helyileg fogyni. Fogyni lehet, és akkor tűnik el innen is meg onnan is.

Nagyon sok itt a tévedés.

Reggelire valami egészségesebb szénhidrát kéne, nem fehér lisztes kifli. Mondjuk zabpehely (natúr!) vagy pufirizs, vagy teljes kiőrlésű kenyér. Ebéd ha menza akkor menza, edd a tésztának csak a felét (ha az van) bár a zsíros kajákat nem tudod kiiktatni, de ne hidd hogy az 500 kcal. Uzsonna is kell, mehet túró, natúr joghurt, sovány felvágott, zsírszegény sajt, főtt vagy sült tojás.

Vacsira is fehérje kell, legjobb a csirkemell de 14 évesen nem tudom tudsz-e helyesen étkezni, hiszen nem magad állítod össze az étrended.

Mindegy, este kerüld a szénhidrátot amennyire tudod, de reggel igenis kell.

2012. nov. 10. 10:46
 5/11 A kérdező kommentje:
utolsó kérdező miért a menzán a másodikban menyi kcal van?falun lakom itt nem félkész ételek vesznek stb. és azért egészségesebbek is talán...
2012. nov. 10. 10:53
 6/11 A kérdező kommentje:
ja és amit leírtam azzal szerinted menyi idő 1 kilót fogyni?
2012. nov. 10. 10:54
 7/11 anonim ***** válasza:

Én is falun lakom, sőt a falu menzája velünk szemben van, és én is ettem igen sokat menzán. Az, hogy mennyi kalória van egy adag ételben nyilván függ attól, hogy éppen aznap mit főznek. De hidd el, zsíros is (ha épp valami húsféle van) meg cukros is (ha tészta vagy süti). Mindegy, ha ez van ez van, csak ne csapd be magad.

Hogy mennyi idő alatt fogsz lefogyni nem tudhatom, hiszen nem ismerem az anyagcserédet, nem tudom milyen nálad az 1 óra edzés, és nem tudom mit csinálsz egész nap. Még azt se tudom mi a kaja a menzán.

Olvasd el még egyszer amit fentebb írtam, és tedd meg amit 14 évesen meg tudsz tenni.

2012. nov. 10. 10:58
 8/11 A kérdező kommentje:
még annyit kérdeznék, hogy 168cm-hez menyi az ideális testsúly?
2012. nov. 10. 11:15
 9/11 anonim ***** válasza:
hát, mivel fiú vagy, és mondjuk ha izmos vagy, akkor is 60 alatt kéne lenned sztem, mennyi vagy?
2012. nov. 10. 12:48
 10/11 A kérdező kommentje:
66kiló vagyok azt az 5kilót csak kb-nak írtam hát olyan 57-58 kilóra szeretnék lefogyni
2012. nov. 10. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!