Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel mennyi idő alatt lehetne...

Asddsa90 kérdése:

Ezzel mennyi idő alatt lehetne lefogyni 5kilót?

Figyelt kérdés

naponta ennék reggelire 1 kiflit (sovány szalámival zöldségekkel)

ebéd az sajna menza de sztem 500-600kcal nem lehet több (leveset nem nagyon ezek)vagy tévedek h annyi kcal?

vacsira salátákat ennék (3-4zöldségből,esetleg kevés sajttal)

2naponta 1órát edzenék sulyzozást különféle gyakorlatok felölés ilyesmik amik hasra jók v mi van valami ötletetek erre? milyen gyakorlatokkal lehet fogyni csipőről és hasról?

14/f

2012. nov. 10. 09:28
1 2
 11/11 anonim válasza:

az 1. hülyeséget írt.

ne hagy el a szénhidrátot.

én se hagytam el, és sokat fogytam + este is enni szoktam.

akikkel lakok sok szénhidrátot esznek, és tök vékonyak, de ők a finomított zsírokat (olaj, vaj, margarin- de sajtot se esznek, mert vegánok), szinte alig esznek, viszont szénhidrátból (tészta, krumpli, rizs.. stb tök sokat + sok zöldséget is esznek)

olyan diétát válassz, amit sokáig tudsz tartani (tehát azt eszel, amit szeretsz, de persze kevesebbet, mint amit a szervezeted igényel. (olyan 500 kalóriával kell kevesebbet enni, a fogyáshoz).

az a jó, ha lassan fogysz, mert akkor biztosabb a siker .

szerintem 2-3 hónap alatt fogysz le (de közbe nőhetsz is, , és ha nem leszel több kiló, az olyan, mintha fogynál).

ne légy türelmetlen, ha hosszútávú sikereket akarsz (+ ha lefogytál, ne egyél ugyanannyit, mint előtte)

2012. nov. 27. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!