Ez az étrend jó?
Reggelire kávét szoktam inni kevés tejjel, meg enni szoktam 1 kornspitz kiflit vagy egy fél szelet fehér kenyeret csirkemell sonkával. (Vaj és zöldség nélkül. Nem annyira tudok/szeretek reggel enni, csak ha nem reggelizek akkor utána ebéd fele nagyon éhes leszek, és túl sokat eszek...)
Tízóraira valamilyen gyümölcsöt eszek. (dinnye, barack most a leggyakoribb, de néha van, hogy főtt kukorica)
Ebédre 100-150 g. csirkemellett szoktam enni, sok salátával néha mustárral.
Uzsonnázni nem mindig szoktam, ha mégis, akkor megint valamilyen gyümölcsöt.
Vacsi az attól függ.. Ha nem vagyok itthon, vagy késpn érek haza, akkor elmarad, vagy egy 'nagyobb' kávé lesz.
Ha itthon vagyok, akkor ált. túró vagy 2 tojás (az egyik sárgája nélkül) vagy hús + zöldségek.
Nem vagyok éhes, de összkalóriára nagyon kevésnek szokott kijönni, 800-900 között.
Az baj? Jó az étrend?
Azt a 150-200 kcal ebédet ne felezze már meg... Így is keveset eszik.
Simán megeheted a 2 tojást akkor is, ha később érsz haza... Fehérje, zsír, kalória kell. Persze uzsonnára is eheted, nekem aztán mindegy, hányszor eszel egy nap, nagyjából a testednek is, csak az összbevitel legyen jó :)
A reggeli nekem nem tetszik a tej és a kenyér miatt (nekem teljesen mindegy, hogy teljes kiőrlésű vagy sem, ugyanaz, egy pici extrával. egyesek kevésbé éheznek meg a több rost vagy miatt, lassabban szívódik fel valamivel, úgy tudom, de ugyanaz a gluténes szénhidrátbomba, aminél sokkal jobb ételek vannak. persze lehet vele fogyni, s ha valakinek annyira kell, inkább napi egyszer egye, mint folyton, mint egyesek).
A gyümölcs jó dolog, de ha nem rengeteget eszel belőle (ami annyira nem is javasolt fogyáskor, de sokak szerint máskor sem), akkor elég kevés kalóriát ad. Az nem baj, semmi gond egy apró nasival, de a főétkezéseid extrém picik! Reggel nem tudsz sokat enni, este sokszor kihagyod, az ebéded pici... Valamikor meg kell enned a szükséges minimumot, ami bizonyára jóval 1000 kcal fölött van a Te esetedben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!