Igy menni fog a fogyás?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és le szeretnék fogyni.Úgy menni fog ha?:Nem eszek csokit,chipset,péksüteményt.Sok gyümölcsöt és zöldséget esszek mellette persze még mást is.mindennap 1 óra szobabicikli kb 18-25 km/órával tekerek emelett még sétálok vagy bicikliziek.Valamint nem eszek 8 óra után esetleg egy almát vagy gyümölcsöt.És kerülöm az üditőket. Vizet vagy izesitett ásványvizet iszok miben kekllene még változtatnom kb 20 kilót szeretnék leadni tudom sok idő de ha beválik akkor meg fogja érni vagy esetleg egy mintaétrendet tudna valaki irni? azt megköszönném.A válaszokat előre is köszönöm!
12/L
2015. júl. 13. 21:49
1/1 anonim válasza:
Én örömmel segítek neked, átestem hasonlón de ahoz hogy segítsek tudnom kell menyi a súlyod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!