Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék fogyni keresek...

Szeretnék fogyni keresek étrend táblázatot és mozgás táblázatot küldjetek légyszi linket?

Figyelt kérdés

#mozgás #fogyókúra #étrend #link.szeretnék.táblázat
2015. júl. 14. 03:44
 1/3 anonim válasza:

Tudom, hogy nem ilyen válaszra számítasz, de én már végigjártam az utat, elmondhatom a tapasztalataimat. Sosem szabad konkrét mintaétrendet követni, mert minden ember más, és rengeteg mindentől függ, hogy az adott egyén mitől és hogyan fogy le. Konkrét étkezési mintát csak dietetikus javasolhat előzetes laborvizsgálatok után.

Az elején persze érdemes lehet kalóriát számolni, csak azért, hogy kb. tudd, hogy átlagosan mennyit eszel egy nap ezzel a súllyal. Pl. ha 2000 kalóriát fogyasztasz naponta, akkor próbálj meg tervezni magadnak egy 1700 kalóriásat, akkor már biztosan fogyni fogsz. A fogyás lényege, hogy több kalóriát égess el, mint amennyit beviszel. Hasznos segítség lehet számodra a Kalóriabázis.

Ha formálódni szeretnél, akkor mindenképpen iktass be heti 3-4x 0,5-1 órás mozgást (teljesen mindegy mit, a lényeg, hogy élvezettel csináld és ne muszájból), amennyit bírsz, ez hozzászoktatja a tested a mozgáshoz, és felgyorsítja az anyagcserédet. Ha már anyagcsere, napi 2-3 liter víz az alap!!!

Ne higgy a csodamódszereknek és tablettáknak! Ne kövess divatdiétát!

Nálam személy szerint már bőven elég volt a liszt és a cukor elhagyása. Vannak remek alternatívák ezekre. És ha havonta egyszer megeszek egy szelet "normál" sütit? Mit számít? Nem fogok tőle visszahízni két kilót. Heti kettőtől már biztosan.

Ha lány vagy, ajánlom még Burján Szafi oldalát (Éhezésmentes karcsúság Szafival) keress rá, tökjó recepteket és hasznos tanácsokat olvashatsz életmóddal kapcsolatban!

Remélem segítettem :)

28/N (22 kg mínusz)

2015. júl. 14. 07:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Az elözövel egyetértek, jelentkezz a kalóriabázis.hu-ra, akkor ki tudod számolni, hogy mennyi kalóriára van szükséged, ki tudod számolni, hogy amit eszel, az mennyi (és NEM KELL speciális étrend, normálisan ehetsz MINDENT, csak emgfelelö mennyiségben!!!!), ott van arról is adat, hoyg az egyes sport- és egyéb tevékenységekhez mennyi kalória szükséges.

Ezenkivül a fórumban rengeteg segítökész ember van, akik tudnak konkrét tippeket adni, ha ott leírod részletesen a problémáidat.

2015. júl. 14. 07:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek 13 éves lány vagyok és a tanácsokat megfogadom
2015. júl. 15. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!