Fogyni szeretnék. Jó ez az étrend?
Ha 1 kiló szénhidrátszegény zöldséget eszel, az is kevés...
én nem mondanám, hogy kevés a napod, hiszen nincsenek mennyiségek. De az ebéd azért elég szolidnak tűnik, persze nem tudhatom azt se, de valószínűleg nem egy tartalmas levesből eszel meg egy litert (ami nem sok, nálam az elég minimális mennyiség, de vigyáznom kell a szénhidrátra, ami a leveseimben igencsak van).
Maguk az ételek egészen jónak tűnnek, a mennyiségeket ugye nem tudom, az időzítéshez nem értek, engem sosem érdekel a napszak, csak annyit tudok, hogy reggel nem jó a sok szénhidrát, mert gyenge az inzulinérzékenység (plusz a test végre zsírégető módba lépne, nem kéne elrontani), s Te valószínűleg nem is eszel akkor nagyon sokat belőle, annak egy része is glükóz, ami nem dobja meg az inzulinszintet.
Ha látnám legalább a makrotápanyagok mennyiségét, többet tudnék mondani, de így lehet koplalás és fehérjeszegény is, de teljesen szuper is, ezt nem tudhatjuk. Azért a szolid ebéd arra mutat, hogy valószínűleg igyekszel keveset enni...
Nem véletlen ez a mondás:
REGGELIZZ MINT EGY KIRÁLY, EBÉDELJ MINT EGY POLGÁR, VACSORÁZZ MINT EGY KOLDUS.
#7: S az sem véletlen, hogy valaki még körvonalakban sem tartja be és ez jó neki. Nem vagyunk egyformák, a testnek pedig tökéletesen megfelel szinte bármilyen időzítés és elosztás, csak az adott egyedhez passzoljon (bizonyos dolgokat meg lehet szokni, mást nem. én pl. mindenképpen igen rosszul járok, ha reggelizek).
Kérdező, az új terv jobb, legalábbis az ebéd tartalmasabb, de így is elég visszafogott. Vacsorára ehetnél többet, mint némi zöldség vagy gyümölcs, de természetesen ha Neked így jó, az is rendben van, csak összességében vigyél be elég kalóriát egy egészséges, nem túlzott kalóriadeficitű fogyáshoz. S elég fehérjét, ezt tartom a legfontosabbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!