Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit sportoljak, és mennyit...

Mit sportoljak, és mennyit egyek a jövőben?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, március vége óta 1000-1100 kalóriát ettem (egy percig sem éheztem). Persze ezt az adagot folyamatosan csökkentettem, nem egyből. Emellett (utóbbi hónaptól csak heti 5-6x) megcsináltam 300 hasprést, 75 guggolást, 20 lábemelést, 30 fekvőtámaszt csináltam,pihenőnapok nélkül és jártam sulis atlétikára ahol sokat futottam heti 3x. Az eredmény látszik is, jóval vékonyabb és izmosabb lett a combom és a karom, a tricepszemről (ha így hívják, a felső karra gondolok) eltűntek a kiütések (lisztérzékenység vsz.) a hasam pesig teljesen lelapult és halványan vannak rajta kockák is.

Az 1000 kcal általában egészséges ételekből tevődik össze: teljes kiőrlésű ételek, kevés cukor és szénhidrát, fehérje, sok zöldség-gyümölcs, és napi 2-3 liter víz.

Így fogytam 13-14 kg-t. (171 cm/57 kg) És nyár végére 54-55 szeretnék lenni, de az legyen fix, annál semmiképp se kevesebb.

Szerintetek milyen sportot kellene elkezdenem ősztől? És hány kalóriát/milyen étrendet kellene folytatnom, amivel nem viszek sokkal több tápanyagot a szervezetembe?

Előre is köszönöm a válaszokat!

(Kritikát nem kérek :) )

2015. júl. 10. 12:58
 1/4 anonim ***** válasza:
14 évesen kockás has és fogyni akarsz? Nem vagyok benne biztos, hogy kellene.
2015. júl. 10. 13:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Még nem nagyon látszódnak, csak fényben. És igen, szeretnék még izmosodni is :)
2015. júl. 10. 13:32
 3/4 anonim válasza:
Olyan sportot kezdj, ami érdekel, amit élveznél. A sport a szórakozásról, élvezetről szól, nem pedig a muszájról.
2015. júl. 10. 14:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem a mennyin van a hangsúly hanem hogy mit!

És nem a kg számítanak hanem testzsír százalék.

[link]

[link]

2015. júl. 11. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!