168 cm hez hány kgnak tippeltek? Eddig 10 kgt fogytam. Mennyit kéne még? Illetve mit sportoljak?
2015. ápr. 23. 19:27
1/18 anonim válasza:
65-66-ra tippellek. De vegyél már fel normális bugyit, mert ebből kivan a sgged.
2/18 anonim válasza:
Most 63-64 lehetsz. Kéne még mondjuk 5 kg-t. Felüléseket, futást javasolnám.
3/18 anonim válasza:
Fontos, hogy hány kiló vagy? Normális az alakod, már amennyire meg lehet mondani ezekből a képekből. (Olyan nagyon azért nem lehet.) Azt a sportot válaszd, amelyhez leginkább kedved van.
4/18 anonim válasza:
Szerintem kb 70 kilo lehetsz es meg 8-10 kilot kellene fogynod, meg valamit mozogni mellette, mert kicsit plotyinek tunsz! De nagyon ugyes vagy, hogy 10 kilot sikerult mar fogynod, csak igy tovabb! Ajanlom neked a trx-et, illetve a spinninget, de lenyegeben mindegy, hogy mit mozogsz, az a lenyeg, hogy elvezd, amit csinalsz, heti legalabb 4x1 orat!
5/18 anonim válasza:
70 kilónak tippellek. Tízest fogyni kellene, ezen kívül alakot formálni.
6/18 anonim válasza:
68 kg körül lehetsz,5 kg-ot fogyhatsz még,de most sem vagy kövér.
7/18 anonim válasza:
70-75kg körül tippelek, minumum 10 kilót zsírt kell szerintem leadnod. Diéta+intenzív sport.
8/18 anonim válasza:
Én is kb 75 kilónak tippellek, kb 10 kilót kéne még ledobni.
Eddig mit sportoltál?
9/18 anonim válasza:
Szerintem 65 es meg 5ot kellene. Bizzunk benne, hogy a hasadbol megy es akkor minden oke. Kitartas!
10/18 anonim válasza:
Te soha nem sportoltál semmit kérdező?Semmi izom nincs rajtad,löttyedt vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!