Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 168 cm hez hány kgnak tippelte...

168 cm hez hány kgnak tippeltek? Eddig 10 kgt fogytam. Mennyit kéne még? Illetve mit sportoljak?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2015. ápr. 23. 19:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Először is, gratulálok az eddigi fogyásodhoz. Szerintem olyan 73-75 kiló lehetsz, mert én 169 centimhez 74 kilósan néztem ki így.
2015. ápr. 24. 07:16
 12/18 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan nézek ki,én 70 kg vagyok,téged is kb ennyire tippellek,bár én elég erős testalkat is vagyok,szóval te azért lehet,hogy mégis könnyebb vagy.Én azt gondolom,hogy ezzel a magassággal(mert kb.én is ekkora vagyok,mint te,talán pár cm-rel magasabb),vékony az ember olyan 55-60 kgosan lesz,attól függően,mennyire edzett(mert ugye,ha valaki izmosabb,az súlyban is több).Én heti 5X futok kb. 5 km váltott tempóban(ez jobban megdolgoztat)reggel,este pedig aerobik órákra járok(erősítő,alakformáló,zsírégető,intervall,has-popsi-láb szerűségek)edzőterembe.És persze az étkezésemre nagyon figyelek,semmi lisztes,cukros kaja,na meg teljes kiőrlésű,ilyen olyan puffasztott rizs,krumpli,meg zab SE játszik,csak hús,hal,tojás,gomba,zöldségek.Tejterméket se fogyasztok,az is köztudottan hizlal,csak kókusztejet levesbe,főzelékbe,ahova néha kell kicsit.Én még csak most kezdtem,de szerintem rossz dolog nem sülhet ki belőle :)
2015. ápr. 24. 11:01
 13/18 anonim ***** válasza:
Én is ilyen magas vagyok és 75 kg-ról kezdtem fogyni (most 62,5 kg vagyok), tehát magamból kiindulva legalább 80 kg vagy. Vagy csak iszonyatosan tónustalanok az izmaid. Gratulálok az eddigi fogyásodhoz, de valami sportot be kéne vezetned, mert nagyon... löttyedt vagy. Bocs, de én 75 kg-val is fele ekkorának néztem ki, mint te ezeken a képeken.
2015. ápr. 24. 15:38
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát elég szerencsétlen alakod van... de sok sporttal és diétával ebből is lehet valami. Nagyon sok sporttal. Így ránézésre 80 kiló körül lehetsz, a hasad hatalmas, a derekadon, hátadon is sok a háj, a melltartód hátulja gyakorlatilag 10 centi mélyre bevág a zsírba. A lábadat hiába nem mutatod, de a második képen látszik, hogy puding. Szóval a 60as kilóktól nagyon messze vagy, de ugye becsapós, hogy ennyire egybe van mindened... Egyébként gratulálok a 10 kilóhoz, csak így tovább. De azt szerintem te magad is látod, hogy még jócskán van mit leadnod.
2015. ápr. 24. 19:20
 15/18 anonim ***** válasza:
Azért kaptál ilyen válaszokat, mert felülről és oldalról fotóztad magadat és hát amiatt tényleg ducibbnak tűnsz. Vegyél fel egy normális farmert pólóval és szemből, derékmagasságból, kicsit messzebbről (tükör vagy valakit kérj meg) készíts egy fotót és azt is linkeld be. Aki meg azt írta, hogy ő is így nézett ki 80 kg-san, megnézném azt a 80 kg-os fotóját, mert szerintem ő csak azt gondolta, hogy akkor így nézett ki. Te most így 65 kg vagy szerintem, de a rossz fotó miatt többnek látszol.
2015. ápr. 24. 21:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Szegeny kerdezo, sajnalom, hogy ilyen valaszokat kaptal. Szerintem egyaltalan nem vagy lottyedt. Kivancsi vagyok hogy nez ki az, aki ilyet ir ezekrol a kepekrol. A testalkatod miatt vagy ilyen tomor, fogyni kell par k8lot es oke.
2015. ápr. 24. 21:41
 17/18 anonim ***** válasza:

15-ös válaszolónak küldeném az alábbi linket, hogy megnyugodjon a lelke. Én 66.5 kg-san így néztem ki, 168 cm-hez. És bár nem egy szál semmiben fotóztam magam, a bőröm köszöni szépen, nem löttyedt.

[link]

2015. ápr. 26. 14:40
 18/18 anonim ***** válasza:
koszi a kepet, nem tudom miert tetted ide az en nyugtatasomra. 15-os vagyok
2015. ápr. 27. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!