Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vendéget várok, aki fogyókúráz...

Vendéget várok, aki fogyókúrázik. Mivel kínáljam?

Figyelt kérdés
Nem ebédre jön, csak valami apróságra gondoltam,amit kitehetek az asztalra. Süti/ropi/chips nem jön szóba ugye, és valami nassolnivaló kellene.
2015. júl. 18. 15:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Magvak, aszalt gyümölcsök. Vagy nekem a zöldségfasírtok is bejönnek. Én sem várom el, ha vendégségbe megyek, de jólesik, ha gondolnak rám. Ha nem, akkor sem esek kétségbe, de annak ellenére, hogy ahogy a 2-es válaszoló is írta, semmi bajom nem lenne tőle, mégsem vennék belőle, ha cukros, lisztes étellel kínálnának. Nem eszek ilyeneket egyáltalán, és nem fogok csak azért kivételt tenni, hogy udvariaskodjak.
2015. júl. 18. 18:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Túró krém, joghurt gyümölccsel, alma chips
2015. júl. 18. 20:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Én diétázom, szóval nem ehetek akármit, és ha vendégségbe megyek, azt előre leegyeztetem. Általában kölesgolyóval várnak. :)
2015. júl. 18. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!