Vendéget várok, aki fogyókúrázik. Mivel kínáljam?
Persze , tudom, de mégis szeretnék olyat, ami a vendégnek jó.
Köszi a gyümölcsös tippeket, más ötletek esetleg?
Ha sütnél és van otthon pár megfelelő hozzávaló, akkor a neten rengeteg receptet találsz. Nekem ez az egyik kedvencem:
Vagy akár egy zabpalacsinta, édesítőszeres túróval is elég jó.
De amúgy ha valaki diétázik ésvendégségbe megy, akkor valószínűleg fel van rá készülve, hogy kb. semmiből sem ehet...
Kérdés, mennyire tipikusan fogyózik...
Nekem a dinnye speciel kilengés, de ma vendégségben ettem mindent :) Pedig vittem saját ételt, azt mindig viszek, ha fél nap odavagyok valahol.
Én egy csomó uborkának örülök ilyenkor :) De mindenféle könnyű zöldséges cucc jó, nyers zöldség mártogatóssal, ilyesmi.
S a legtöbbeknek tuti bejön a gyümölcs. Még nekem is, csak azzal könnyen keresztbe teszek az életmódomnak...
Köszönöm, mind nagyon jó ötlet!
Hogyan fogyózik kérdésre: nem eszik cukros dolgokat, édességet, és a lisztet is igyekszik kerülni.Több részletet nem tudok. :) Egyébként nagyon jól halad, és szivesen leszek jó vendéglátó,habár tudom, hogy nem várja el, és ahogy írtátok, nem lenne muszály. De végül is ugyanannyiba kerül ilyesmivel készülni, mint pl. sütivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!