Miért nem tudok fogyni?
Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok, és kövérnek érzem magamat, ezért elkezdtem fogyókúrázni. egész jól haladok, sokan mondják, hogy fogytam. ami zavar, az az, hogy a "melleimből" nem tudok leadni. :( ez miért van?2010. márc. 4. 19:27
1/9 anonim 

válasza:

mennyit mozogsz? nem alég hogy nem eszel mozogj is
uszás gyurás futás valami kell mellé föleg a te korodban mert még fejlödsz és könnyen alakithato át a tested
nekem pl sokat jelentett a vizilabda
2/9 A kérdező kommentje:
igen, úszok, de hetente csak 1 szer, többször sajnos nem érek rá... esetleg otthon tudok gyúrni. milyen gyakorlatokat ajánlasz? a torna tanárom azt mondta, hogy a felülésnek nincs sok köze a hasizomhoz, inkább a háthoz. igaz ez?
2010. márc. 4. 20:02
3/9 anonim 

válasza:

4/9 anonim 

válasza:

Érdekes... A nők általában először a melleikből fogynak. Hány kilogramm vagy?
5/9 A kérdező kommentje:
50-60 között. bocsi, de nincs mérlegünk, úgyhogy sacc/kb
2010. márc. 4. 20:19
6/9 anonim válasza:
Egy sztori : A barátnőm nagyon kövér volt. 1 hónap alatt nem ment le egy kg se. Aztán az ötödik hónapban leadott 20 kg-t.
Gondolj erre.
7/9 anonim 

válasza:

Még egy kérdés. Nem tudod, hány centiméter vagy?
8/9 A kérdező kommentje:
158-159cm
2010. márc. 5. 14:08
9/9 anonim 

válasza:

Menjél konditerembe!! Legeslegjobb választás sportra!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!