Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek el fogyni?

Hogyan kezdjek el fogyni?

Figyelt kérdés

Inkább mozgásra gondolok mint fogyókúrára, nem szeretném sanyargatni magam. Viszont nem tudom hogy mivel kezdjem. Kövérnek nem mondanám magam, inkább csak rossz helyekre hízok (csípő, comb, kar) es ezért nem túl jó az alakom (nem vagyok vele megelégedve). Ebben szeretnék több információt kérni, fogyás + formálás terén, hogy nektek mi vált be, mennyi idő alatt stb.

Köszi a válaszokat!

2015. júl. 6. 10:32
 1/5 anonim válasza:
Mennyit iszol naponta? Nem art ha minden eves elott megiszol egy nagy pohár vizet.tudom hogy nem eppen ezt kérdezted,de igy kevesbe leszel éhes,kevesebbet eszel es megis tokeletesen fogod érezni magad.egy próbát meger.:) a mozgásra pedig egy fogyamatosan nehezulo gyakorlatsort keresnek a helyedbe.:)
2015. júl. 6. 10:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Inni elég rendszertelenül szoktam (habár tudom hogy ez nem jó). Mindenképp kipróbálom! Viszont gondolkodtam az ugráló kötelezésen, nem tudom tényleg olyan hatásos mint ahogy írják?
2015. júl. 6. 10:54
 3/5 anonim válasza:

Elsősorban minden étkezés előtt és után igyál meg 1 pohár vizet. Ezzel biztosítod a napi folyadékbevitelt ami fontos és köztudottan a víz telít,így nem fogsz annyit enni. :)

Mivel meleg van már,combra a szobabiciklizést ajánlom,napi 1 órát kb. Ha nincs szobabiciklid,akkor pár combra kifejlesztett torna vagy ilyesmi. Karra súlyzózás. Csípőre a hulahoppozás,minden nap amennyit bírsz,szépen megformálja. :) Reggelire edd a legtöbbet,a szénhidrátban gazdag ételeket(persze azért egészségeset) mivel a reggeli fontos a testednek. Ebédre kevesebbet,vacsorára pedig már csak könnyebb kajákat,salátát,gyümölcsöt,joghurtot. Ha ettél,de utána éhesnek érzed magad nem sokkal,vizet igyál,valószínűleg csak szomjas vagy. Nekem ez bevált/válik.

Remélem segítettem,sok sikert! <3

2015. júl. 6. 11:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Máérpedig a reggeli gyönge inzulinérzékenység miatt pont nem kéne szénhidrátdúsan enni reggel... Igaz, jobb, ha máskor sem.

A víz kell, de az igazi éhségre nem hat egy normális szervezet esetében, enni amúgyis kell, én egy szint alatt egyszerűen nem működöm, az éhségérzetnek ehhez nincs köze. A túlevésen persze segíthet a sok ivás, de az igazi éhségre enni kell.

Nem kell sanyargatnod magad, kérdező, de attól még fontos az étrend, fontosabb, mint a mozgás. Egy jobb életmódra váltással nincs semmi gond, s az a mozgást és a jobb étrendet is tartalmazza. A szénhidrátcsökkentést szoktam ajánlani, ha röviden kell mondanom egyetlen tippet. Persze az sem mindegy, milyen szénhidrátot, zsírt, fehérjét eszel... De erről már én is kisregényeket írtam a gyk-n, nem írok még egyet.

2015. júl. 6. 11:48
 5/5 anonim válasza:

Kedves utolsó!

Mindenki szerint reggelire kell enni a szénhidrát dús ételeket,mivel azzal indítod a napot. Szénhidrát is kell a szervezetnek.

És ha valaki minden percben éhesnek érzi magát? Nem ehet mindig,erre van az ivás.

2015. júl. 6. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!