12L,156cm,56kg, szeretnék Augusztusig lefogyni, valami tipp?
12 vagy .
Szóval arra figyelj nagyon oda,hogy ezt a súlyodat megtartas még 2 évig!
Az tökéletes lesz!
2-3 év múlva már számítani fog hogy hogy nézel ki,addig is 60 kg ha több nem vagy az király ;)
Sok sikert!
Én 24 évesen ugyanilyen magas vagyok, már 12 évesen elértem ezt a magasságot és a súlyom akkor ugyanannyi volt.
Konkrétan fogyózni még lehet, hogy túl fiatal vagy, de az étrendeden változtathatsz. A fehér kenyeret, tésztákat, édességeket hagyd el vagy cseréld teljes kiörlésűre. Tehát csökkentsd a szénhidrátbevitelt vagy cseréld minőségire,ami hosszabb ideig szívódik fel a szervezetedben és egész napra ellát enegiával.
Húsok, tejtermékek közül a soványabb, könnyebb szerintem jobb. A túl sós, olajos ételektől tartózkodj, a sok só ugyanis visszatartja a szervezet vízkiürítését ami hasi hízáshoz vezet.
Összességébe véve álljon sok fehérjéből, telítetlen zsírokból és kevesebb, minőségi szénhidrátból az étrended.
Mozogj sokat, nevess sokat (Audrey Hepburn is megmondta; az a legjobb kalóriaégető) és bűnözz néha mert nyár van és gyerek vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!