Lehetseges augusztusig 30kg-ot fogyni? Esetleg valami tipp?
Az oké oké, hogy le akarsz fogyni, de magyarázd már meg, hogy mi a fenéért augusztusig? Mi olyan sürgős?
Nem, nem fogsz augusztusig lefogyni annyit, az rengeteg! Max koplalással, hánytatással, de hamarabb belehalsz, minthogy lefogyj annyit, és még szarul is néznél ki.
Augusztusig még sok van, simán fogyhatsz addig úgy 15 kilót, a következő 15öt meg azután. Úgy miért nem jó?
Én is úgy álltam neki, hogy 30 kilót kell fogyjak, 80 voltam a 162 centimhez. Nem fogytam csak 16-ot eddig, de nagyon elégedett vagyok, mert egészségesen fogytam, nem éheztem, nem mentem tönkre tőle, és szép lassan mennek lefele még mindig a kilók, bár már nem akarok 50 lenni, csak 60.
EGyél egészségesen( zöldség, hús, gyümölcs), mozogj és láss csodát!
Nem fogsz addig ennyit leadni, én szeptember közepe óta 17-18 kilót fogytam, pedig terv szerint 30 kellett volna legyen, azzal nem számoltam, hogy be is lassul egy idő után, nem lesz mindig havi 4-5 kg. :D
Kezdd el, ha helyesen eszel és mozogsz már teszel valamit, jobb lesz neked is, a sport pedig formál, így lehet nem adsz le 30-at, de jó kis vonalaid képződnek!
budapesti vagy? Járjunk együtt gyalogolni, majd később futni!
Amúgy csak 2 szabályt kell betartanod: No CUKOR, NO FEHÉRLISZT! És használd a kaloriabazis.hu-t vegyél egy konyhai mérleget ha nincs!
nekem 20 kellene :) 20 éves vagyok, régen sokat sportoltam,msot is szeretem,de nem volt rá mostanában időm...és hát kicsit meglátszik az eredménye:)
régen nem ettem semmit egésznap, ilyen 14-15 évesen, ha ettem is ,sokszor kihánytam...de már annak vége :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!