Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetseges augusztusig 30kg-ot...

Lehetseges augusztusig 30kg-ot fogyni? Esetleg valami tipp?

Figyelt kérdés
depresszios vagyok a sulyom miatt, rengetegszer eszembejut, hogy hanytatni fogom magam, hatha akkor gyorsan lefogyok.. de szerencsere mindig eszembe jut, hogy ne tegyek ilyen bolondsagot... lehetseges 30kgot fogyni augusztusig?? esetleg valami otletetek nincs? 19 eves vagyok es nagyon elkeseredett :(
2013. márc. 18. 04:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
szia :) nem tudnad meg adni a yahood vagy a facebookod ahol tudnank beszelni :) ?
2013. márc. 18. 04:59
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Az oké oké, hogy le akarsz fogyni, de magyarázd már meg, hogy mi a fenéért augusztusig? Mi olyan sürgős?

Nem, nem fogsz augusztusig lefogyni annyit, az rengeteg! Max koplalással, hánytatással, de hamarabb belehalsz, minthogy lefogyj annyit, és még szarul is néznél ki.

Augusztusig még sok van, simán fogyhatsz addig úgy 15 kilót, a következő 15öt meg azután. Úgy miért nem jó?

Én is úgy álltam neki, hogy 30 kilót kell fogyjak, 80 voltam a 162 centimhez. Nem fogytam csak 16-ot eddig, de nagyon elégedett vagyok, mert egészségesen fogytam, nem éheztem, nem mentem tönkre tőle, és szép lassan mennek lefele még mindig a kilók, bár már nem akarok 50 lenni, csak 60.

EGyél egészségesen( zöldség, hús, gyümölcs), mozogj és láss csodát!

2013. márc. 18. 06:32
 3/14 bor zoltán válasza:
26%
Lehetséges de elég húzós,ha mindenáron akarod megoldható.A módszer a következő:Csak és kizárólag zöldség,abból viszont bármennyi,ja és nyersen,nem kellemes ráadásul ha 2-3 hét után elcsábulsz akkor plussz 10 kg rádugrik.A biztonságos módszer egyszerűbb bár kicsit lassabb,mindent ehetsz,kivéve amiben liszt vagy cukor van, nincs jojo efektus és havi átlag 6-8 kg súlyvesztés garantált,sok sikert
2013. márc. 18. 10:02
 4/14 anonim ***** válasza:

Nem fogsz addig ennyit leadni, én szeptember közepe óta 17-18 kilót fogytam, pedig terv szerint 30 kellett volna legyen, azzal nem számoltam, hogy be is lassul egy idő után, nem lesz mindig havi 4-5 kg. :D

Kezdd el, ha helyesen eszel és mozogsz már teszel valamit, jobb lesz neked is, a sport pedig formál, így lehet nem adsz le 30-at, de jó kis vonalaid képződnek!

2013. márc. 18. 10:05
 5/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, mièrt áltatod hülyeségekkel? Én már egy éve liszt és cukor nélkül eszem, se rizs se krumpli , csak zöldség,hús és gyümölcs, tornázom is, napi 80 perc gyalog és sosem fogytam 2-3 kilónál többet havonta, nem hogy6-8 kilót, nem is egészséges annyit.
2013. márc. 18. 10:10
 6/14 anonim válasza:

budapesti vagy? Járjunk együtt gyalogolni, majd később futni!

Amúgy csak 2 szabályt kell betartanod: No CUKOR, NO FEHÉRLISZT! És használd a kaloriabazis.hu-t vegyél egy konyhai mérleget ha nincs!

2013. márc. 18. 10:10
 7/14 anonim ***** válasza:
utolsó elõtti, bocs
2013. márc. 18. 10:11
 8/14 ivilicious ***** válasza:

nekem 20 kellene :) 20 éves vagyok, régen sokat sportoltam,msot is szeretem,de nem volt rá mostanában időm...és hát kicsit meglátszik az eredménye:)

régen nem ettem semmit egésznap, ilyen 14-15 évesen, ha ettem is ,sokszor kihánytam...de már annak vége :)

2013. márc. 18. 10:22
 9/14 anonim ***** válasza:

nehogy csak zöldséget egyél jééééééééééééééézus....

5 hónap alatt20 kg mehet kb le

tessék

[link]

[link]

gyaloglás!nem futás

mégis hány kg vagy

2013. márc. 18. 10:53
 10/14 ivilicious ***** válasza:
ja, a lifetiltet én is sokat nézegettem :)
2013. márc. 18. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!