Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetseges augusztusig 30kg-ot...

Lehetseges augusztusig 30kg-ot fogyni? Esetleg valami tipp?

Figyelt kérdés
depresszios vagyok a sulyom miatt, rengetegszer eszembejut, hogy hanytatni fogom magam, hatha akkor gyorsan lefogyok.. de szerencsere mindig eszembe jut, hogy ne tegyek ilyen bolondsagot... lehetseges 30kgot fogyni augusztusig?? esetleg valami otletetek nincs? 19 eves vagyok es nagyon elkeseredett :(
2013. márc. 18. 04:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
5 hónap alatt mászott rád a plusz 30 kg? Nem? Akkor miért gondolod, hogy ennyi idő alatt helyes megszabadulnod tőle? Egy év alatt szépen, lassan tartósan!...
2013. márc. 18. 11:19
 12/14 anonim ***** válasza:
MIk a paramétereid?
2013. márc. 18. 20:27
 13/14 A kérdező kommentje:

mert augusztusban lenne egy fontos talalkozom :) 90kg vagyok, 2 ev alatt jott ram, sajnos betegseg miatt , a kezelesem most ert veget, eddig gyogyszereket szedtem, es nem fogyokurazhattam, bar a gyogyszerek mellett nem is tudtam volna fogyni. 4 eve nincs menzeszem, es a pajzsmirigyem is rosszul mukodik, ezert jottek ram a kilok. nem zabalok, nem szeretem az edesseget, a sutiket... az egyetlen dolog amit hanyagolhatnak az etrendemben az a tea, ez a egyetlen "karos" szenvedelyem.. igaz, nem mozgok tul sokat, mert porckorongservem van, egy rossz mozdulattul beall a derekam 2 hetre.. uszni viszont szabad, es szeretek is, szerintetek ez megfelelo mozgasforma lenne? vvagy ennel intenzivebb kell? mondjuk napi 1 ora seta es heti 1* par ora uszas? sajnos a kozelben nincs uszoda, igy tobbszor nem tudom ezt megoldani...

koszonom az eddigi valaszokat :)

2013. márc. 19. 15:09
 14/14 anonim ***** válasza:

A mozgás amit irtál az jó lenne

számold ki a kalóriaigényed és hajrá sok fehérje kevés szénhidrát

2013. márc. 19. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!