Lehetseges augusztusig 30kg-ot fogyni? Esetleg valami tipp?
mert augusztusban lenne egy fontos talalkozom :) 90kg vagyok, 2 ev alatt jott ram, sajnos betegseg miatt , a kezelesem most ert veget, eddig gyogyszereket szedtem, es nem fogyokurazhattam, bar a gyogyszerek mellett nem is tudtam volna fogyni. 4 eve nincs menzeszem, es a pajzsmirigyem is rosszul mukodik, ezert jottek ram a kilok. nem zabalok, nem szeretem az edesseget, a sutiket... az egyetlen dolog amit hanyagolhatnak az etrendemben az a tea, ez a egyetlen "karos" szenvedelyem.. igaz, nem mozgok tul sokat, mert porckorongservem van, egy rossz mozdulattul beall a derekam 2 hetre.. uszni viszont szabad, es szeretek is, szerintetek ez megfelelo mozgasforma lenne? vvagy ennel intenzivebb kell? mondjuk napi 1 ora seta es heti 1* par ora uszas? sajnos a kozelben nincs uszoda, igy tobbszor nem tudom ezt megoldani...
koszonom az eddigi valaszokat :)
A mozgás amit irtál az jó lenne
számold ki a kalóriaigényed és hajrá sok fehérje kevés szénhidrát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!