Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anorexia után, mikor fog...

Anorexia után, mikor fog leállni a hízás?

Figyelt kérdés

19/l

166cm és 58kg vagyok. Mozgok rendszeresen, minden nap legalább 40perc futás utána meg 30perc torna. Ebben a hónapban 3x ettem kakaóscsigát, és 2x spagetit, de feljött rám 6kg. Mégis mitől???? A szüleim is néztek, hogy hogyan jött fel rám ennyi. Az előző hónapokban nagyon ritkán ettem sütiket meg a társaikat, inkább zöldségeket, csirke meg ilyeneket ettem. De ez durva, hogy ennyi mozgás mellett ennyit híztam...

Már 1 éve nem vagyok anorexiás

2015. jún. 29. 11:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos el kell keserítselek, de beállt arra a szervezeted mikor anorexiás voltál, hogy minden morzsányi tápanyagot felhasználjon (mivel nem adtál neki ugye normálisan kaját, és muszáj volt valahogy életben maradnia), ezért most már viszonylag kevés "túlevéstől" is irreálisan sokat fogsz hízni. Ezt egy orvos mondta egy ismerős lánynak, aki hasonlóan járt, és nincs rá "gyógymód".
2015. jún. 29. 12:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor ennyi?... Az egész életemet így kell töltenem?😥😥😥
2015. jún. 29. 12:14
 3/6 anonim ***** válasza:

A szervezet azért tanulékony, valószínűleg idővel alkalmazkodni fog az új helyzethez. Egyél minél rendszeresebben, hogy pillanatig se érezhesse úgy, hogy éhezik, és sportolj szépen továbbra is mindennap, az segít gyorsítani az anyagcserét, meg persze égeti a felesleges kalóriákat is.

Mindenesetre nem a 3 kakaós csigától meg a 2 spagettitől híztál 6 kilót, eleve ennyi kaja az súlyban egy kiló sincsen.

2015. jún. 29. 12:17
 4/6 A kérdező kommentje:

Nagyon megbántam, hogy ennyire elfajult a dolog. De nem bírtam már a folyamataos" megint zabálsz" meg kövér vagy. Nincs nap, hogy ne nézném vissza a képeimet. Izmos voltam, kissé kockás has, izmos fenék, vékony izmos hosszú comb.

Nagyon szeretném, hogy helyre áljon, mert minden nap egy szenvedés.

2015. jún. 29. 12:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, helyre fog állni, az ember teste nem hülye. Étkezz ésszel, és nyomd a sportolást ezerrel, kardiót a zsírégetéshez és az anyagcsere felpörgetéséhez, és csinálj súlyzós edzéseket is, mert ha megint magadra szedsz pár kiló izmot, az is növelni fogja az anyagcserédet.
2015. jún. 29. 12:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat😌
2015. jún. 29. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!