Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen diétát kövessek (lent)?

Milyen diétát kövessek (lent)?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy anorexiás voltam és nagyon keveset ettem. Napi max. 500 kalórián éltem, néha voltak falásrohamaim, amin nem is csodálkozom.

A kérdésem az, hogy milyen diétát kövessek, hogy ne a dupláját hízzam vissza, mert a testem éhező üzemmódban van. Most 43 kiló vagyok. 47 kilón felül nem szeretnék lenni, annyira még nem vagyok kibékülve magammal.

Egészségesen szeretnék hízni, tehát nem kólától és chipstől.

2014. márc. 14. 21:33
 1/2 anonim válasza:
3 óránként egyél. a gyümölcsökbe sok a kalória, tehát azt akkora mennyiségben amennyiben jól esik+napi mn. 1 meleg étkezés. :))
2014. márc. 15. 08:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Próbálj meg utána olvasni, hogy mégis mik az ember táplálékai. Azokat edd, ne mást, és persze az ember hagyományos táplálkozási szokásainak is olvass utána. Mert ugye nem véletlen, hogy egyetlen élőlény sem számolja a megevett táplálékainak a kalóriaértékét (kivéve néhányan az emberek közül).

Na most az lenne az egészséges (és a természetes) ha elfelejtenéd a számolgatást.

2014. márc. 15. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!