Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ettol mennyit fogok hizni?

Ettol mennyit fogok hizni?

Figyelt kérdés

Tulajdonkeppen ma este 5tol megettem 5000-6000 kaloriat. Megettem 1 es kicsit tobb mint egy 3/4 pizzat, utana benyomtam egy tabla csokit(karamellasat, oreosat), 5 bonbont, 4 truffelgolyot, aszalt gyumiket es olajos magvakat, utana egy 1/2 turorudit, 2 oreot tejjel es utana meg 1 turorudit.....

Miutan megettem egy pizzat mar ugy voltam vele h nem szamit es ettem meg(tomtem meg inkabb) de teljesen szetrobbant a gyomrom. Es ezeket kb. Mar este 10 korul.

Ettol mennyit fogok hizni es mit csinaljak ma(masnap)?

2015. febr. 15. 09:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Semennyit, max vizet kot meg a szervezeted es par napig 1-2 kg plusz lesz a merlegen, de ez ismetlem csak viz, ha megint egeszsegesen eszel lemegy
2015. febr. 15. 11:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Amugy egeszsegedre.
2015. febr. 15. 11:26
 3/8 anonim ***** válasza:

1 naptól nem lehet hízni.

Mármint nekem is volt ilyen falásrohamom, és igaz utána 2-3 napig többet mutatott a mérleg, de az csak a belekben felgyűlt salakanyag + a só és cukor által megkötött víz.

Mint ahogy fogyni se lehet 1 nap pl fél kilót (zsírból) hízni se lehet zsírban 1 nap alatt.

Ha mondjuk 3-4 napig így ennél akkor lehet feljönne valamennyi zsír de egy nap alatt nem tud még 10 dkg zsír se feljönni.

Amit csinálj: másnap (vagy a mai nap, ha tegnap este etted) ne egyél sokat!! nem is leszel éhes, én tudom mert amikor ilyen falásrohamom volt akkor másnap tökre "tömött" voltam 1-2 almát ettem mert még az előző esti kaja se ment ki a gyomromból.

ha ennyit eszel kb 6-7-8 óra kell a gyomrodnak mire ezt megemészti, főleg ha este etted, akkor lelassul az emésztés tehát tuti h másnap reggelre a gyomrodban még marad az előző esti kajálásból.

Egy normális adag kakát 3-4 óra alatt emésztesz meg teljesen ha ennek a többszörösét eszed akkor az rengeteg idő, mire mind megemészted.

Ne nagyon mozogj ma, mert eléggé megterhelted a szervezeted nem is esne jól a mozgás(tapasztalat) meg nekem nagyon fájt a hasam másnap és nem is tudtam jól mozogni (pedig elmentem futni, de nem ment jól, mert nagyon fájt a hasam)

Inkább 1-2 nap múlva fuss, és ma ne egyél nagyon sokat. Nem mondom, hogy böjtölj vagy tarts almanapot, de nagyon minimálisat egyél.

Nem a fogyi miatt!! Hanem amiatt mert nagyon megterhelted a gyomrod, igazából az lenne a normális mindenkinek (diétázó és nem diétázó embernek is) ha egy nap ennyit eszik akkor másnap nem kéne sokat enni (vagy alig kell enni) mert a gyomrodnak és a belső emésztőrendszerednek ártasz!!!

2015. febr. 15. 11:32
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

és ha ezt csináltam 4 napig? milyen következményei lehetnek?

2015. febr. 17. 20:33
 5/8 anonim válasza:
Jé, én azt hittem, hogy csak én tudok ennyit enni!:D Szerintem ha ezt csak párszor csinálod, semmi bajod nem lesz, max elrontod a gyomrod.
2015. febr. 21. 22:49
 6/8 anonim ***** válasza:

A gyomrom felfordult :D

Ettől még nem fogsz elhízni, de kicsit ijesztő, hogy egyszerre ennyi sz@rt el tudsz pusztítani :)

Másnaptól ne tarts otthon ilyeneket!

2015. febr. 22. 07:36
 7/8 anonim ***** válasza:

TÍZ TONNÁT!!!!!!!!! XD XD XD

Viccen kivul velem is volt már ilyen: pár hete bezabáltam egy nap 8 db meggyes muffint 4 tábl csokit 6 kókuszgolyót(sok süti volt otthon) 5 fasirtot egy tányér halászlét 10 deka grizes tésztát 10 dkg diót 2 szelet kenyeret 6 szelet sajtot. Mindezt egy nap.

Aznap reggel 56.7-et mutatott a mérleg másnap 58.8-at. De aztán lement. Veled is ez fog történni ha normalis az anyag cseréd

2015. dec. 5. 22:54
 8/8 anonim ***** válasza:
1-2 kilóval ilyenkor valószìnűleg több az ember masnap, meg lehet harmadnap is, de ha csak egyszeri alkalom es masnap ugyanúgy egészségesen eszel,pár nap es lemegy az, ami amúgy csak víz. Persze azert, ha 4 napig folyamatosan igy eszel, attól mar nem feltétlenül csak ,,vizet szedsz föl'',de valahogy meg ha egy ket hétig, par napig az ember nem is figyel, es összeeszik mindent,meg akkor se hinnem, hogy képes minden nap 6000 kcalt megenni. En is tudok enni,nem vagyok madárétkű es kifejezetten híve is vagyok a néhany hetenkénti csalónapnak, de ha kesz csaló hetet tartanek, a 3. nap mar a csoki gondolatatól kerülgetnea hanyinger. Pl tegnap én is nagyon kivoltam, így gondoltam, ennyi jar, ezert en is bűnöztem. Reggel, meg semmi különös, mandarin es 2 db zsemle, aztán egy kis ropi, majd egy fél zacskó tortilla chips, hot salsaval, jalapenoval, később egy 3/4 zöldseges, vega pizza, aztán egy fél szelet marcipanos rudacska. De mindezt befejeztem olyan este het fele, és meg mindig puffadtnak erzem magam, meg, hogy vízes vagyok es nagy a hasam. Amúgy nem vagyok köver igazaból. 5 kilót akarok leadni, annyi kell, hogy csinos es karcsú, fitt kinezetem legyen, most tuti en is 1-2 kiloval több vagyok, de ma nincs meregetes, talan holnap.;)
2018. nov. 4. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!