Ettol mennyit fogok hizni?
Tulajdonkeppen ma este 5tol megettem 5000-6000 kaloriat. Megettem 1 es kicsit tobb mint egy 3/4 pizzat, utana benyomtam egy tabla csokit(karamellasat, oreosat), 5 bonbont, 4 truffelgolyot, aszalt gyumiket es olajos magvakat, utana egy 1/2 turorudit, 2 oreot tejjel es utana meg 1 turorudit.....
Miutan megettem egy pizzat mar ugy voltam vele h nem szamit es ettem meg(tomtem meg inkabb) de teljesen szetrobbant a gyomrom. Es ezeket kb. Mar este 10 korul.
Ettol mennyit fogok hizni es mit csinaljak ma(masnap)?
1 naptól nem lehet hízni.
Mármint nekem is volt ilyen falásrohamom, és igaz utána 2-3 napig többet mutatott a mérleg, de az csak a belekben felgyűlt salakanyag + a só és cukor által megkötött víz.
Mint ahogy fogyni se lehet 1 nap pl fél kilót (zsírból) hízni se lehet zsírban 1 nap alatt.
Ha mondjuk 3-4 napig így ennél akkor lehet feljönne valamennyi zsír de egy nap alatt nem tud még 10 dkg zsír se feljönni.
Amit csinálj: másnap (vagy a mai nap, ha tegnap este etted) ne egyél sokat!! nem is leszel éhes, én tudom mert amikor ilyen falásrohamom volt akkor másnap tökre "tömött" voltam 1-2 almát ettem mert még az előző esti kaja se ment ki a gyomromból.
ha ennyit eszel kb 6-7-8 óra kell a gyomrodnak mire ezt megemészti, főleg ha este etted, akkor lelassul az emésztés tehát tuti h másnap reggelre a gyomrodban még marad az előző esti kajálásból.
Egy normális adag kakát 3-4 óra alatt emésztesz meg teljesen ha ennek a többszörösét eszed akkor az rengeteg idő, mire mind megemészted.
Ne nagyon mozogj ma, mert eléggé megterhelted a szervezeted nem is esne jól a mozgás(tapasztalat) meg nekem nagyon fájt a hasam másnap és nem is tudtam jól mozogni (pedig elmentem futni, de nem ment jól, mert nagyon fájt a hasam)
Inkább 1-2 nap múlva fuss, és ma ne egyél nagyon sokat. Nem mondom, hogy böjtölj vagy tarts almanapot, de nagyon minimálisat egyél.
Nem a fogyi miatt!! Hanem amiatt mert nagyon megterhelted a gyomrod, igazából az lenne a normális mindenkinek (diétázó és nem diétázó embernek is) ha egy nap ennyit eszik akkor másnap nem kéne sokat enni (vagy alig kell enni) mert a gyomrodnak és a belső emésztőrendszerednek ártasz!!!
Köszönöm a válaszokat :)
és ha ezt csináltam 4 napig? milyen következményei lehetnek?
A gyomrom felfordult :D
Ettől még nem fogsz elhízni, de kicsit ijesztő, hogy egyszerre ennyi sz@rt el tudsz pusztítani :)
Másnaptól ne tarts otthon ilyeneket!
TÍZ TONNÁT!!!!!!!!! XD XD XD
Viccen kivul velem is volt már ilyen: pár hete bezabáltam egy nap 8 db meggyes muffint 4 tábl csokit 6 kókuszgolyót(sok süti volt otthon) 5 fasirtot egy tányér halászlét 10 deka grizes tésztát 10 dkg diót 2 szelet kenyeret 6 szelet sajtot. Mindezt egy nap.
Aznap reggel 56.7-et mutatott a mérleg másnap 58.8-at. De aztán lement. Veled is ez fog történni ha normalis az anyag cseréd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!