Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ettol hizni vagy fogyni fogok?

Ettol hizni vagy fogyni fogok?

Figyelt kérdés

Szoval Kulfoldon elek tehat..az idobeosztasom sz*r enyhen szolva is. 8.30 kezdodik a tanitas. kozben szunet nincs csak 12.00 kor akkor van reggeli ido...utana 3.00 erek haza.

Szoval 8.00 kor 1 szendvics 12.00 1 szendvics 15.00 1 szendvics + tej + alma...es doszt...ezr azert csinalom mert nincs idom tornazni abszolut. Hizni vagy fogyni fogok??? Megjegyzem 15/L vok...es nem vagyok ehes...mert mar a szervezetem raalt...???? Mi fog velem tortenni kb 3 hete megy de semmi ehseget nem erzek...

2010. máj. 12. 06:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Egész nap csak ennyit eszel? Mert ez így nem túl egészséges. A szendvics kenyér, tehát nem fogyókúrás. De egyáltalán nem mindegy, hogy mi van benne és mekkora. Otthon egyél meleg ételt, és ha fogyni akarsz, az iskolába vigyél salátát, nyers gyümölcsöt, zöldséget. A szendvicsben kevés kenyér legyen és teljes őrlésű. De egyáltalán kell neked fogynod: hány kiló és centi vagy? A tornára mindenesetre szakíts időt, mindenre van, csak akarni kell. Például számítógépezés helyett.
2010. máj. 12. 07:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Előbb-utóbb megbetegszel, mert nagyon egyoldalúan táplálkozol. Az egy alma az szart se ér, a szendvics meg gondolom, fehér lisztes, fölösleges kalória, semmi táplálék. Remélem, legalább valami hús meg sajt van benne.

Ha minden szendvicshez megennél 1-2 paradicsomot, paprikát, retket, utána meg még több gyümölcsöt, azzal javítanál a helyzeten, de még úgy se lenne jó.

Éhes azért nem vagy, mert mennyiségre ez nem kevés kaja. Csak sajnos a minősége gáz, de az nagyon. Te nem éhezel, a szervezeted viszont igen. Vitaminhiány, vérszegénység, fáradékonyság, fejfájás jöhet, nem fogsz tudni koncentrálni, tanulni, és a szar minőségű kaja is okozhat elhízást.

2010. máj. 12. 16:22
 3/3 A kérdező kommentje:
oh ertelek titeket...de tenyleg nincs idom semmire...kulfoldon elunk es a szuleim meg nem tudnak beszelni es en vagyok az egyetlen aki valahogyan is beszel szoval mindenhova szaladgalnom kell forditgatni...:( Tornazni nincs idom...tavaly mindenegyes nap tornaztam 1.30 percet...+rengeteg mozgas mindamellet.. 5 honapon keresztul..de most nem megy...Na deh remelem ettol nem fogok hizni....
2010. máj. 13. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!