Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha minden nap kimegyek, és...

Ha minden nap kimegyek, és futok öt kört a ház körül, le fogok egy kicsit fogyni?

Figyelt kérdés
Ezen kívül minden hétköznap négyszer negyed órát gyalogolok, és egy héten öt órát intenzíven mozgok. 13 éves vagyok

2015. febr. 5. 16:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora a ház?
2015. febr. 5. 17:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló!! Ezen röhögőgörcsöt kaptam!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
2015. febr. 5. 17:26
 3/10 A kérdező kommentje:
:) Ez vicces volt, de azért normális válaszokat is írjatok légyszi!
2015. febr. 5. 17:38
 4/10 anonim ***** válasza:

-1 óra futás az minusz 700 kalória

-1 emberes szendró/hambuger plusz 700 kalória,

eldöntheted,hogy melyik módon fogyózzál,

2015. febr. 5. 18:17
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Röviden: nem
2015. febr. 5. 18:39
 6/10 A kérdező kommentje:

Keveset szoktam enni, hamburgert egyáltalán nem, és nem szeretek/tudok sok időn át futni.

Miért nem? Akkor mit tehetnék érte?

2015. febr. 5. 19:15
 7/10 anonim ***** válasza:

Kezdjük azzal hogy nem csak a hamburger "hízlal", hanem kb minden amit úgy általában enni szoktál.

Olvasd el a sárga kapszulát.

2015. febr. 5. 19:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Én se bírom a hosszútávfutást (anno a suliban állandóan futottuk az iskolaköröket, és utáltam, mert nekem nem ment), de más mozgásformák is vannak. Mindenkinek más a jó, azt kell megtalálni, neked mi. Volt olyan osztálytársam anno, aki vízilabdázott, más súlyzózott, volt kosaras is, és olyan is, aki focizott, én évekkel később hastáncolni kezdtem, és ez is remek alakformáló (nekem nem fogyni kellett, de ez pl. mindkét végletre megoldás), anyukám a pocakjával pl. táncol youtube videókra, meg tornavideókat keres, és azt próbálja leutánozni.
2015. febr. 6. 00:09
 9/10 anonim ***** válasza:

13 évesen könnyű dolgod van, bár a genetikának is. Kezdetnek jó ha kocogsz. Ne fuss légszomjig, csak ún. beszélgetős tempóban kocogj. Előtte mozgasd át magad minden alkalommal, a bemelegítés akkor jó, ha picit megizzadsz/kimelegszel.

Ne kocogj minden nap! Kezd úgy, hogy hétfő - csütörtök. Ha megvan az 5 kör, sétával vezesd le, de ne hűljön rád a ruha!

Egyél kevesebb kenyeret, cukrot lehetőleg semennyit, fogyassz sok folyadékot!

Kicsivel több mozgás mint eddig, kicsivel jobb táplálkozás mint eddig. Ez már két lépés előre. Lassan változtass, de mindig a jó irányba!

Jó sportolást!

2015. febr. 6. 09:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! :)
2015. febr. 6. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!