Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ettol ugye nem fogok berugni?

Ettol ugye nem fogok berugni?

Figyelt kérdés
Hazajottem nagyom szomjasan es apa pedig asvanyvizes uvegbe rakta a frissen fozott palinkajat en meg "beleittam" jo nagy kortyot, de egybol ereztem es nem nyeltem le, kikoptem, gyorsan kioblitettem a szamat, fogat mostam, hogy ne erezzem az izet ittam ra vizet. De azt hallottam, hogy az alkohol szajbol is felszivodik. Most akkor reszeg leszek? Ne rohogjetek, fiatal vagyok tenyleg nem tudom:D
2014. dec. 7. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:

ha kiköpted, akkor semmi nem lesz. igazából egy korty pálinka is legfeljebb csak oldottabb hangulatot, vigyorgást és ilyesmit okoz, részegséget nem. ahhoz több kéne. :D

ha nem iszol soha semmit, akkor úgy tippelem, hogy kb. 3-4 jó nagy korty pálinka lenne az, amit már azért jól éreznél. :D

berúgni nem fogsz. örülj neki, tartottál egy szájfertőtlenítést. :D

2014. dec. 7. 18:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne aggodalmaskodj, semmi bajod nem lesz. A nyálkahártyán keresztül természetesen sok minden felszívódhat (pl. gyógyszer is), de ettől a mennyiségtől nem leszel részeg. Nyugi.
 3/6 anonim ***** válasza:
53%

Kiköptex a pálinkát?!? Miféle ember vagy te? :)

Egy kortytól semmi bajod nem lesz. Amúgy hány éves vagy?

4/6 A kérdező kommentje:
Jo na, nagyon rossz volt, abban a pillanatba le se esett, hogy mi van a szamba:D 13 vagyok, valoszinuleg tiszta bolondnak neztek:D nembaj:D koszonom a valaszokat
2014. dec. 7. 18:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz, ne aggódj. Igen, felszívódhat a nyálkahártyáról az alkohol, de nem ennyi idő alatt. Ahhoz a szájban kellene tartani a kortyot, és nem azonnal kiköpni.
2014. dec. 7. 18:38
 6/6 anonim ***** válasza:
18:30-kor írtál, azóta már tudod a választ, hogy semmi bajod nem lehet ettől. Az viszont tényleg igaz, hogy az alkohol párájától is be lehet rugni, de nem ennyitől.
2014. dec. 7. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!