Menstruacio ideje alatt lehet masztizni? Es ettol lehet erosebb vagy gyengebb a verzesem?
lehet, de nem túl gusztusos, plusz, ilyenkor nagyobb az esély a fertőzésre, szóval én kihagynám
esetleg zuhany alatt, de ne dugdoss be semmit
1\2: Nem eszembe sem jutott semmit be dugdosni! Csak csiklo izgatasra gondoltam! es ettol esetleg lehet gyengebb vagy erosebb a verzesem??
2\2: Azt jelenti h januarban leszek 15! De nem kerek abbol h milyen fiatal vagyok meg meg nem kellene! Csak erre szerettem volna valaszt kapni!( ezt nem rossz szandekbol irtam, es nem akartam bunko lenni) :)
nézd, az elején, akkor még jól is eshet.
nekem pl. iszonyat magas a libidóm menstruáció idején, és nagyon görcsölök - szóval muszáj valamit tenni. na és az orgazmus ellazít, kicsit oldja a fájdalmat, jobban érzem magam. és utána a vérzés is folyamatosabb, gyorsabban lezajlik.
de azért jó ha tudod, hogy mindenkinek a teste másképp reagál, lehet, hogy más jó neked, mint nekem. :D
mindenesetre a kellős közepén már ne támadd le magad, max. a tus alatt, úgy oké.
akár.
arra gondolok, hogy sokszor hangulat, közérzet is nagyban befolyásolja, meddig tart, milyen erős, kellemetlen-e vagy észrevétlen az egész.
ha nem stresszelsz miatta, előfordulhat, hogy hamarabb megszabadulsz tőle. :) egyébként tudatosan nem tudod befolyásolni, nincsenek rá konkrét praktikák. a lényeg, hogy lazíts, légy nyugodt, kiegyensúlyozott, akkor az is az lesz, az egész tested az lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!