Ettol mennyit lehet hizni?
Napi min. 2 tabla csoki egy normal (vagy kicsitt nagyobb) etrend mellett.
Anorexias voltam es most hirtelen atleptem egy gatat egy hete kb. 4x annyit zabalok mint egy tinedzser fiu. Ez mennyire normalis?
Főleg anorexia után fokozatosan kéne visszaállni a normális evésre, mert ez, amit csinálsz, ugyanolyan evészavar, mint az anorexia, csak a másik irányban.
Amúgy semmi baj azzal, hogy eszel csokit, meg mindent, de tarts mértéket. Nem kell napi két táblát megenni. Az már nem is evés, hanem zabálás.
Csináld azt (én úgy szoktam), hogy ebéd után egy előre meghatározott mennyiséget (pl. 30-40 g) kiteszek egy tálcára, és mellé viszek egy jó meleg teát. A teát kortyolgatom, és közben szemezgetem (lassan) a csokit.
Nagyon finom, ahogy a meleg teával olvad a szádban, és így ki is élvezed. A tea miatt (meg mert ebéd után eszed) hamarabb el is telsz.
A szabály: repeta nincs! Egy napra ennyi az adag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!