Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nektek mi a motiváció?

Nektek mi a motiváció?

Figyelt kérdés
Szeretnék (újra) elkezdeni fogyókúrázni, nyáron pedig mindig könnyebben ment. Csak az a baj, hogy nem érzek semmi motivációt, mi miatt csináljam. Sosem mozdulok ki az udvarunkon/kertünkön kívül, csak a családommal találkozom nyár végéig. Sokáig a szerelmem miatt csináltam (nem ő kért rá) de most szingli vagyok és egy darabig nem is tervezek új kapcsolatot. Titeket ilyenkor mi motivál, mégis ki miatt vagy mi miatt akartok lefogyni?
2015. jún. 29. 10:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Én kinéztem magamnak egy sortot ami nagyon tetszett de 40es méretben nem akartam megvenni , megvettem 36osba és már majdnem beleférek :D
2015. jún. 29. 10:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Nyilván magam miatt akarok lefogyni és izmosodni, egészséges, kicsit erősebb, formásabb akarok lenni, mert úgy jobb magamra nézni, de főleg mert a hátralevő évtizedeimet energikusan akarom leélni. Ahhoz pedig már most célszerű tennem, igazából lehetett volna korábban is, de ezen már nem segíthetek.

Én se szoktam kimozdulni, s szomszédaim is csak részlegesen vannak, 2 falu közt lakom. Na és? Másokat úgysem érdekel közel sem annyira, hogy nézek ki, csak engem. Plusz a páromat, de neki bőven jó vagyok már így is. Nekem nem.

Plusz már bő 3 éve igyekszem, nem hagyhatom abba :D Milyen lenne már az.

2015. jún. 29. 13:04
 3/6 anonim ***** válasza:
én nem fogyókúrázom, életmódot váltottam, amivel a fogyás is együtt jár :) fiatal vagyok még, és nem akarom veszélyeztetni az egészségemet gyorskajákkal,túlságosan feldolgozott élelmiszerekkel stb. Kövér voltam, lusta, alig mozdultam ki, de a motiváció az volt hogy jobban érezzem magam a bőrömben. Aktív szeretnék lenni, eljárni a barátokkal, meg persze a barátom miatt is csinálom, bár neki eddig is jó voltam, de én nem voltam elégedett. Most, közel 20 kilós fogyás után ezerszer jobban érzem magam, bár még mindig hátra van 4 kiló. Utána sem változtatok majd, maradok a természetes összetevőkből álló étrendnél :)
2015. jún. 29. 14:07
 4/6 anonim ***** válasza:
#3: Ez jól hangzik, sok sikert! Hasonlóan állok s én is életmódot váltottam, ami ugyan még nem fogyaszt, de segít benne és az egészség, energiaszint, közérzet terén felmutatott hatásai még fontosabbak. NAGYON sokat jelent, milyen ételt viszünk be a testünkbe, fura, hogy ezt nem látják be sokan, "ah úgyis minden káros... vagy semmi sem" felkiáltással azt eszik, ami szembejön, bármi is legyen az. Nekem jók a génjeim, de az életmódommal mindent meg akarok tenni azért, hogy egészséges, aktív, hosszú életem legyen.
2015. jún. 29. 18:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, könnyebb úgy elkezdeni, hogy tudom, miért. Egyébként nem vagyok sem össze-vissza evős, sem nasizós fajta, de a kilók mégis ragadnak. Az életmódváltást nem merem vállalni, túl nagy teher hogy nem lehet abbahagyni és néha enni valami finomat is.
2015. jún. 29. 21:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Az ember szerintem úgy vált életmódot, hogy mindig finomat eszik... Vagy csak aki hedonista? :D Én többször életmódot váltottam, drasztikusan, jól megy de azért néha kilengek (senki sem kényszerít, hogy nonstop tartsam), de sose igazán jó az, mindig visszavágyom, mert jobban esik a választott életmódom és a jót könnyű megszokni.

Elég pech, ha valaki csak az egészségtelenebb ételeket szereti, de kismillióféle életmód lehetséges, feladhatja az élvezetért az egészségesség bizonyos fokát, ehet keveset abból, amit szeret, de nem tartja jónak, átalakíthatja úgy, hogy finom maradjon, de jobb legyen...

2015. jún. 29. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!