Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tudom mit tegyek!? 170 cm...

Nem tudom mit tegyek!? 170 cm és 80 kg vagyok. FOGYNI AKAROK!

Figyelt kérdés
Fogyni akarok. Elhatározom egyik nap másik nap meg tojok rá. Van h 1 nap eszek egy tojást egész nap van amikor bezabálok mindent, mert jól esik! Elhatároztam h lefogyok de nem megy. nincs motivációm! Bárhogy is akarom, nincs motivációm és leállok vele! abban kéne segítség h h vehetném rá magam a fogyásra. nem szép amit a tükörben látok, nem tetszik. sok édességet eszek meg stb. tudom h abba kell hagynom de nem megy. valaki tud valami jó motivációt? nincs miért lefogynom. úgy érzem ha sikerül se lesz jobb semmi.

2015. máj. 3. 17:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem nem kellett motiváció, csak egy elhatározás és egy életmódváltás. Utána már lehetett bármi, visszafelé nem tudok menni, az egészségem pedig azért fontos... (No persze, a fogyáshoz több kell, de rengeteget segít, ha jó az étrend.)

Az önsanyargatást bírni hosszan, na ahhoz kell akaraterő meg önfegyelem megmotiváció... Normálisan enni nem igazán, legalábbis én így tapasztaltam. Elképesztően fegyelmezetlen, hedonista és rebellis vagyok, fogyni pedig többnyire úgyse szoktam, nem erőltetem meg magam, ami meg akarok enni, megeszem. De alapvetően tisztelem a saját életmódomat, mivel az jó nekem. S így csak lefogyok én is.

Úgyhogy életmódváltást ajánlok, olyat, amit szívesen tartasz, ami jó Neked.

Napi 1 tojás butaság. 10-ből rántotta, zöldségekkel, azzal már kezdhetsz valamit, nem is rossz tápanyag szempontjából, sőt, elég jó. Azért nem mindennap, az talán unalmas lenne, de egyszer határozottan megteszi :)

2015. máj. 3. 17:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Motivációt akarsz?

Én is így kezdtem... 107 kg-nál kaptam észbe, amikor kifulladtam attól, hogy felmentem a vasútállomás aluljárónak a lépcsőjén a másik peronra... na meg amikor reggelente alvás után alig bírtam lábra állni, annyira fájt. Ugyanis egész nap cipeli a súlyomat, és amikor megpihen, akkor jön elő.

Most még időben vagy! De az egy tojást, és hasonló marhaságokat felejtsd el! Étkezz egészségesen, számold a kalóriákat, figyeld, hogy bevigyél minden szükséges tápanyagot, emellett sportolj!

24 nap alatt 4 kg mínusznál tartok. Bár még nem látszik, de a szénhidrát csökkentése, a felesleges cukrok kizárása, és a rendszeres mozgás miatt már most sokkal jobban érzem magam!

2015. máj. 3. 17:28
 3/3 anonim válasza:
Irj. :) 15/L. Adok en motivaciot a fogyashoz. :) en is dietazok. :) megtudjuk csinalni ketten
2015. máj. 31. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!