Miért nincs motivációm?
Én azt tapasztaltam, hogy az ember csak azt csinálja meg, amit igazán szeretne (pl. elvégzem a munkát amit a főnököm mond, mert akarom a fizetésemet).
De abban a pillanatban, amikor úgy alakul mégsem érdekel a fizetésem (lakásom, kajám stb.) hirtelenjében eltűnik a motiváció mondjuk jelen esetben a munkám elvégzésére.
Tehát gondold át, tényleg akarsz egy eredményt, vagy csak eljátszol a gondolattal, hogy szeretnéd azt. Én is szeretnék az USA elnöke lenni, de hiába írom ezt le, igazából nem célom, soha nem is lesz.
Másik a mérgezés. Valami környezeti tényező úgy hat rád, hogy lenyom, enervál, egészségedben károsít, elnyomja benned a céltudatosságodat. Még nem tudom mik hatnak így az emberekre, valakik szerint a kemtrél, haarp, esetleg vegyszerek a kajákban, levegőben, vízben. Gyógyszerekről ez nem kérdés, de nem szed mindenki gyógyszereket.. nyitott kérdés ez még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!