Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nincs motivációm?

Miért nincs motivációm?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 6-7 hónapban abba hagytam az edzést, egészséges étkezést, így fel is szaladt rám 10-12 kg. (Iskola miatt hagytam abba.) Jelenleg így 74 kg vagyok. A probléma az hogy nincs motivációm, illetve itt lenne az hogy szeptemberben megyek Londonba és nagyon jól szeretnék kinézni, kb 18-20 kilót leadni, addig még van fél év. De valahogy azt hiszem, hogy pont nekem nem fog sikerülni. Teljes mértékben elhatároztam, hogy lefogyok. Voltam már 58 kg is, de akkor is csak a "dagadt én"-t láttam magamon. Mindenhol nézem a képeket, ahol sikerélményük van az embereknek, előtte-utánna képeket, és akkor tudom nekem is sikerül. De ez gyorsan elmúlik és újra feljön az érzés, hogy örökké ilyen maradok, és sosem fogyok le, sosem leszek boldog. Mi motiváljon még jobban? Vagy hogyan tudnám ezt elterelni? Nagyon köszönöm az értelmes válaszokat!

2015. márc. 17. 20:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenképpen Menj vissza edzeni, engem is csak az motivál semmi más nem tud. Hiába gondolok vmi jó csávóra, a nyárra, bikinire, rövid nadrágra stb csoki evés közben, egyik se motivál, leszarok mindent. Viszont edzésen átszellemülök, célt ad, éltet.
2015. márc. 17. 23:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Hova valósi vagy amúgy?
2015. márc. 17. 23:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Én azt tapasztaltam, hogy az ember csak azt csinálja meg, amit igazán szeretne (pl. elvégzem a munkát amit a főnököm mond, mert akarom a fizetésemet).

De abban a pillanatban, amikor úgy alakul mégsem érdekel a fizetésem (lakásom, kajám stb.) hirtelenjében eltűnik a motiváció mondjuk jelen esetben a munkám elvégzésére.

Tehát gondold át, tényleg akarsz egy eredményt, vagy csak eljátszol a gondolattal, hogy szeretnéd azt. Én is szeretnék az USA elnöke lenni, de hiába írom ezt le, igazából nem célom, soha nem is lesz.

Másik a mérgezés. Valami környezeti tényező úgy hat rád, hogy lenyom, enervál, egészségedben károsít, elnyomja benned a céltudatosságodat. Még nem tudom mik hatnak így az emberekre, valakik szerint a kemtrél, haarp, esetleg vegyszerek a kajákban, levegőben, vízben. Gyógyszerekről ez nem kérdés, de nem szed mindenki gyógyszereket.. nyitott kérdés ez még.

2015. márc. 18. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!