Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nincs motivációm! Mit csináljak?

Nincs motivációm! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, 159 cm és jelenleg 54,5 kg. 58 kg-ról fogytam le idáig, de most valahogy már nem akarom igazán. Folyton többet eszem mint kéne, és így nem is mennek le a kilók.
2014. aug. 6. 10:02
 1/7 Barbixo válasza:
42%
Nem kell most neked sportolni, hogy fogyj. Végezz aktív házimunkát, ha van kutyád vidd el sétálni, ha unatkozol ne egyél, max gyümölcsöt vagy zöldséget. Illetve amikor ebédelsz, vacsorázol a tányérodra tett étel mennyiségét felezd. Ha azt nem akarod, akkor is legalább csökkentsd valamennyivel a mennyiséget. Mindemellett igyál sok folyadékot. A bőrt megszépíti. Ráadásul azt mondják az okosok, hogy sokszor nem is éhesek, hanem szomjasak vagyunk.
2014. aug. 6. 10:13
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
Az első jó sok baromságot összehordott. Nem az ételek mennyiségén, hanem a minőségén kell változtatni.
2014. aug. 6. 11:13
 3/7 anonim ***** válasza:
14évesen eszembe nem jutott a diéta vagy fogyokúra vagy hasonló.nyári szünetben egész nap lent voltam, játszodtunk, kirándultunk, strandoltunk...reggeli után egész vacsoráig haza sem mentem.értsétek meg, hogy nem az ételt kell megvonni magunktól, hanem többet kell mozogni.Reggeltől délután5ig meg se álljuk, aztán szunditsunk 1 órát.szundi után evés és újra neki a világnak...nem akarok filózni, de nem olyan hosszú az élet hogy ne tegyünk meg bizonyos dolgokat...mindent kikell próbálni, mindent megkell tenni hogy jó legyen nekünk...:)
2014. aug. 6. 12:07
 4/7 A kérdező kommentje:

Kedves előző!

És ha nekem úgy lenne jó, ha lefogynék? Tudod, minden

ilyesmi kérdésnél vannak hozzád hasonló válaszolók, de az senkinek sem jut eszébe, hogy nekünk, kérdezőknek mi enne a jó.

Abba bele sem gondoltok, hogy mennyire rossz lehet nekünk, mert nem vagyunk vékonyak (és itt most nem arról beszélek amikor egy csinos,vékony lány nyafog, hogy kövér, hanem arról amikor tényleg van valakinek súlyfeleslege, és pl. a suliorvos is ezt mondja), milyen gátlásaink vannak e-miatt, és bizonyos területeken kevésbé érvényesülhetünk e-miatt.

Vagy hogy mondjuk a szülők nem szívesen engedik el a 14 éves lányukat egész napra Budapesten.

Szóval megkérek mindenkit, hogy ne írjon nekem ilyen válaszokat! Köszönöm :)

2014. aug. 6. 12:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy szóval nem mondtam hogy ne fogyj le mert neked az rosszat tesz...inkább arra akartam utalni, és elnézést ha nem voltam egészen világos...hogy a te korodba inkább tenne jót a sok mozgás mint a koplalás...Viszont ezen az oldalon nem keress választ a problémáidra, főleg ha tudod hogy mit akarsz és legfőképp ha egy véleményt nem fogadsz el csak azért mert nem az amire vártál.
2014. aug. 6. 13:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Mit vársz tőlünk? Motiváció nélkül nem könnyű folytatni, de neked kéne találni valamit, ami motivál. Bár, ha te úgy éreznéd jobban, ha fogynál kicsit, nem értem, miért nincs motiváció. Az nem motivál eléggé, hogy jobban éreznéd magad a bőrödben?

Keress olyan edzéseket, amelyek örömmel töltenek el, amit szívesen csinálsz, s akkor nem csak kényszer lesz az edzés, hanem valóságos öröm. :)

2014. aug. 6. 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:
2014. aug. 8. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!