Nincs motivációm! Mit csináljak?
Kedves előző!
És ha nekem úgy lenne jó, ha lefogynék? Tudod, minden
ilyesmi kérdésnél vannak hozzád hasonló válaszolók, de az senkinek sem jut eszébe, hogy nekünk, kérdezőknek mi enne a jó.
Abba bele sem gondoltok, hogy mennyire rossz lehet nekünk, mert nem vagyunk vékonyak (és itt most nem arról beszélek amikor egy csinos,vékony lány nyafog, hogy kövér, hanem arról amikor tényleg van valakinek súlyfeleslege, és pl. a suliorvos is ezt mondja), milyen gátlásaink vannak e-miatt, és bizonyos területeken kevésbé érvényesülhetünk e-miatt.
Vagy hogy mondjuk a szülők nem szívesen engedik el a 14 éves lányukat egész napra Budapesten.
Szóval megkérek mindenkit, hogy ne írjon nekem ilyen válaszokat! Köszönöm :)
Mit vársz tőlünk? Motiváció nélkül nem könnyű folytatni, de neked kéne találni valamit, ami motivál. Bár, ha te úgy éreznéd jobban, ha fogynál kicsit, nem értem, miért nincs motiváció. Az nem motivál eléggé, hogy jobban éreznéd magad a bőrödben?
Keress olyan edzéseket, amelyek örömmel töltenek el, amit szívesen csinálsz, s akkor nem csak kényszer lesz az edzés, hanem valóságos öröm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!