Mitől érezhetem azt, hogy szinte bármit is csinálok semmi értelme nincs és a motivációm szinte mindenhez egyenlő a nullával?
Lehet,sőt biztos,hogy a környezeted nem jelez vissza sehogy.Se pozitívan,se negatívan.
Mennyit dicsértek téged a szüleid?
Kevés az önbizalmad és az önbecsülésed, és kevés pozitív visszajelzést kapsz a külvilágtól. Próbáld jobban értékelni a saját munkádat és csinálj olyan dolgokat amiknek eredménye van, hogy legyen ami motiváljon, és bízz magadban.
Velem is ez van mostanában, hiába van annyi kitartásom ami tíz embernek is elég lenne, semmi motivációm, anélkül meg semminek sincs értelme, de elkezdtem sportolni és hobbi szinten modellezni, az életkedvem már megjött, te is keress valami elfoglaltságot amit szeretsz és motivál :)
~ martinez ~
Szerintem egyszerűen túl jó dolgod van! :((
Ha lennének kötelezettségeid amit rendesen elvégzel
- egyrészt büszke lennél a teljesítményedre,
- másrészt örülnél, ha letehetnéd a hátsódat és pihenhetnél.
S hogy mi az öröm az életben? Az, ha célokat tűzöl ki magad elé és eléred! Vagy örömöt szerzel valakinek, amitől Te is boldog leszel.
Lelki bánat ellen pedig legjobb gyógyszer a fizikai munka vagy a sport! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!