Szerintetek van értelme az életemnek?
Miért nem fordulsz pszichiáterhez???
A depressziót kezelni kell.Az életnek mindég van értelme.Ha nem látod,keresni kell!!!
Hidd el,hányszor volt már elegem.A férjemnek is.
Neki az édesapját 8 éves korában megölték a szeme elött.Rosszakat álmodik,gyenge az idege,de erös!!!
az tény nem bírja a nagyobb stresszt,de megoldja.
Hidd el,elöbb utóbb tal´lasz kiutat,csak keresni kell!!!
Hány éves vagy???
Milyen diplomád van???
Vannak online csoporto is depressziósoknak.
próbálj valamerre lépni.Nincsen senki aki segítsen??
Barátok???
Őszintén?
Lehet hogy nincs.. De ki az, aki ezt eldönti??
16 éves vagyok, nincsenek barátaim, se kapcsolatom. Úgy érzem az emberek lenéznek, mégsem tudom miért...
Minden egyes napom ugyan az, és nekem csak a magány jut.
Minden este órákat töltök zene hallgatással, és egyre mélyebb depbe zuhanok...
De ezt NEM MUTATOM! Csak akkor teszem mikor senki se látja.
Reggel, mikor felébredek, felteszem a hazug mosolyt, s bár nem vagyok boldog, ettől kicsit jobban érzem magam.
RAPpelek, ami segít kiadni magamból a fájdalmat. Rendszeresen sportolok, amitől szintén jobban érzem magam. :)
Egyébként rappet és rockot-metalt hallgatok..
A LÉNYEG, HOGY NEM VAGY EGYEDÜL.
TŰZZ KI MAGAD ELÉ EGY CÉLT, ÉS KÜZDJ ÉRTE, HOGY MINDEN REGGEL LEGYEN MIÉRT FELKELNED!
16/F
Nem akarsz változtatni talán..nem nyitsz az emberek felé.Persze lehet nem találod a veled egy hullámhosszon lévőket de ez nem jelenti azt hogy zárkózz be.
Én nem a pszichiátert javaslom hanem azt hogy próbálj meg kicsit nyitni optimistábban szemlélni az életet.Van akinek diplomája sincs mégis talál munkát előbb utóbb.Nem kéne ennyire borúsan látni a dolgokat és előre tényszerűen kijelenti nekem nem lesz munkám...sokkal rosszabb helyzetben lévők is vannak diploma jogosítvány nélkül stb...egyébként egyszerűen a rátermettség a lényeg és persze az élni akarás...a társkeresés meg hát kemény dió na.De annak is a fejére koppintanék aki azt mondja neked hogy bulival szerezz...elég gyermeteg hozzáállás és szerintem az a kapcsolat olyan is többségében.nem lehet tudni mikor hol találod meg lehet egy totális véletlen műve lesz az egész.A lényeg ne görcsölj rá mert azzal biztos hogy semmi nem fog javulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!