Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem jó nekem semmi? Mi...

Miért nem jó nekem semmi? Mi értelme az életemnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A problémám az, hogy nem találom a helyem a világban és nagyon üresnek érzem magam. Régebben több dologra vágytam (munkahely, végzettség, társaság), amiket nehezen sikerült összehoznom de nem lett jobb. Ugyan olyan üresnek érzem magam. Próbálkoztam sok mindennel (hobbi) de változatlan az eredmény. Mit lehet ilyenkor tenni? Mindig azt hittem, hogy létezik valami felsőbb cél, amiért élek, élünk de eddig nagyon nem találtam meg mi az.

2013. ápr. 13. 20:40
 1/8 anonim ***** válasza:

Az élet értelme, maga az élet, az út.

A cél azért fontos, hogy egyáltalán az ember elinduljon.

Nem lehet, hogy út közben megváltoztak a vágyaid, és ezeket nem vizsgáltad felül, és mégis ugyanabba az irányba tartottál?

Te mit érzel felsőbb célnak?

2013. ápr. 14. 11:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Felsőbb célnak? Egy olyan dolgot, ami kielégít minden szempontból és megszünteti az állandó vágyakozást olyan dolgok után, amiket ha megkapok utána értéktelennek tartok ergo feleslegesen pocsékolom az időmet és az energiámat a megszerzésükre.
2013. ápr. 14. 12:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Vágyak nélkül nincs élet.

Képzeld, ha soha nem akartál volna kijönni anyád hasából.

Egyébként, vagy barátnőd,feleséged, valakik, akiket nagyon szeretsz, gondoskodsz róluk?

2013. ápr. 16. 14:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Nincs senkim.
2013. ápr. 16. 17:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor valószínű azért érzed magad üresnek.

Dolgokért, sikerekért, amit csak magunkért teszünk, egy idő után unalmas.

Meg hát, nem is tudsz úgy osztozni az örömben, ami pedig fontos.

Nem hobbik kellenek neked, hanem emberek. Akik fontosak a számodra.

2013. ápr. 16. 17:15
 6/8 Annta válasza:
Az emberi élet értelme az, hogy találkozz Jézus Krisztussal, aki megváltott téged a bűneidből és megbocsátotta azokat. Ő új szívet, új életet akar neked adni, és boldoggá akar tenni. Hidd el, amiről beszélek nem vallás, nem mese, nem becsapás. Én tapasztaltam. Ha elhiszed, minden a tiéd! Kérdezz itt vagy privátban, és segítek közelebb kerülni életed értelméhez.
2013. ápr. 16. 17:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Irod: Mindig azt hittem, hogy létezik valami felsőbb cél, amiért élek, élünk de eddig nagyon nem találtam meg mi az.

Keress tovabb, megtalalod. Onmagadban. Befele keress, a lelkedben. Jo uton jarsz.

Ha nincs senkid(emberek), akkor minden erodet ennek a celnak szentelheted, orulj neki.

2013. máj. 6. 23:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt fogom tenni!
2013. máj. 7. 04:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!