Miért nem jó nekem semmi? Mi értelme az életemnek?
Sziasztok!
A problémám az, hogy nem találom a helyem a világban és nagyon üresnek érzem magam. Régebben több dologra vágytam (munkahely, végzettség, társaság), amiket nehezen sikerült összehoznom de nem lett jobb. Ugyan olyan üresnek érzem magam. Próbálkoztam sok mindennel (hobbi) de változatlan az eredmény. Mit lehet ilyenkor tenni? Mindig azt hittem, hogy létezik valami felsőbb cél, amiért élek, élünk de eddig nagyon nem találtam meg mi az.
Az élet értelme, maga az élet, az út.
A cél azért fontos, hogy egyáltalán az ember elinduljon.
Nem lehet, hogy út közben megváltoztak a vágyaid, és ezeket nem vizsgáltad felül, és mégis ugyanabba az irányba tartottál?
Te mit érzel felsőbb célnak?
Vágyak nélkül nincs élet.
Képzeld, ha soha nem akartál volna kijönni anyád hasából.
Egyébként, vagy barátnőd,feleséged, valakik, akiket nagyon szeretsz, gondoskodsz róluk?
Akkor valószínű azért érzed magad üresnek.
Dolgokért, sikerekért, amit csak magunkért teszünk, egy idő után unalmas.
Meg hát, nem is tudsz úgy osztozni az örömben, ami pedig fontos.
Nem hobbik kellenek neked, hanem emberek. Akik fontosak a számodra.
Irod: Mindig azt hittem, hogy létezik valami felsőbb cél, amiért élek, élünk de eddig nagyon nem találtam meg mi az.
Keress tovabb, megtalalod. Onmagadban. Befele keress, a lelkedben. Jo uton jarsz.
Ha nincs senkid(emberek), akkor minden erodet ennek a celnak szentelheted, orulj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!