Mi értelme az életemnek?
Akkora csődtömegnek érzem magam. Semmi életkedvem nincsen, csak vagyok. Átélem a napokat, de semmi értelme. Semmi örömöm nincs, csak bánatom, és idegeskedés. Sokszor teszem fel a kérdést, hogy mi értelme az életemnek egyáltalán?! :(
Elnézem a boldog embereket, akiknek van például párjuk. Belesajdul a szívem, hogy én meg egy szerencsétlenség vagyok. Dagadt vagyok, és egy senkinek érzem magam. Úgy érzem sosem lehetek boldog. :(
Van Valaki, aki érezte már így magát? :(
Én nem ilyen külsőségek miatt vagy, hogy a sok ratyinak van e éppen valakije avagy nincs..
Aki elveszti célját csak az akadályokat látja.
Én is éreztem már magam rosszul azért, mert más elérte amit én nem, pl. párkapcsolat. Sőt, egész életemben megviselt ez. Most próbálok érte tenni hogy nekem is legyen párom.
Hány éves vagy?
Előző vagyok, véletlenül elküldtem.
Én is végigcsinálom a napokat, és fogalmam sincs miért küszködök, egy mókuskerék az egész.
Szia!
Én is ebben a cipőben járok. Mármint, hogy semmi életkedvem és célom nincsen. Én is csak megélem a napokat. Bipoláris zavarom van különben, nem bírok kiszállni ebből a mókuskerékből.
Kívánom, hogy jobban legyél!
21/f
Az életnek önmagában nincs különösebb értelme, csak a puszta túlélés és örökítés. De ha már gondolkodó ember vagy, rajtad múlik, hogy ki tudod-e tölteni valamivel. A dagadtságon speciel még segíteni is lehet :) Emeld fel a segged, kezdj valami tevékenységbe. Valami hobbit csak tudsz találni, ami egy kis mozgással jár?
Viszont a nagybetűvel írt Valaki erősen főbelövés-gyanús :)
Szerintetek lesz jobb is, vagy az csak kitaláció, hogy rossz után jó jön.
Bár sajnos a rossz nekem már jó sok éve tart...
Én is kitartást kívánok Nektek!
Nagybetűs: modoros, mesterkélt, ahogy a Te, Neked, Őket, stb.
De nem szeretnél pl. sorozatgyilkos lenni? Minden optimális induló adottságod megvan hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!